AfterMidlife-APK

AfterMidlife-APK

Droomauto onder € 5000,-: een Amfibische CX!

Een Citroën CX Break is al bijzonder, laat staan als amfibisch voertuig, waarmee je kan rijden en varen. Voor een prikkie is voor jou!

Wellicht ken je die befaamde Top Gear-aflevering nog, waarin de drie heren elk een auto moeten ombouwen tot bootje. Uiteraard mislukt dat flagrant. Alle varende bolide’s gaan als Titanics ten onder. Zo niet deze Citroen CX Break (aka station) uit 1983, die ook via huisvlijt is omgebouwd tot plaswaardig scheepje, die nog kan rijden ook. Welnu, dit zeldzame amfibisch voertuig is opeens te koop.

Proefrit/vaartje maken?

De eigenaar meldt in zijn Markplaats-advertentie dat hij er veel lol van heeft gehad en ja, dat geloven wij, gezien alle vrolijke foto’s met de hele familie enthousiast te water. De adverteerder stelt dat hij elke week nog vaart en dan meteen wordt bedolven onder de enthousiaste reacties. En ja, rijden doet ie ook nog. Een proefrit/vaart behoort tot de mogelijkheden. De richtprijs is overigens 7500 euro, maar zal toch uitkomen rond de 5000 schatten wij zo in. Straks kan jij ter land en ter zee met deze unieke CX!

Je vindt hem hier

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT