Sex

Sex

Fantaseren over seks op de werkvloer

Een erotisch samenzijn op het werk is spannend en menig man en vrouw voegt de daad bij het woord.

VrouwenZaken.com, het online carrièreplatform voor vrouwen, heeft recentelijk onderzoek gedaan naar seks op de werkvloer. Ze voerden een nationaal onderzoek uit onder werkend Nederland. Maar liefst een derde van de respondenten gaf aan wel eens seks gehad te hebben op de werkvloer.

 ‘Seks op de werkvloer wil je toch van je to-do list afstrepen!?’, aldus één van de respondenten van het onderzoek.

7 op de 10 werknemers fantaseren over seks op de werkvloer

Dat seks op de werkvloer op de bucketlist staat van menig Nederlander komt sterk naar voren in de resultaten van het onderzoek. 71 procent van de respondenten gaf aan erover gefantaseerd te hebben en 36 procent van de mensen heeft de fantasie ook daadwerkelijk uitgevoerd. Van alleen vrouwen heeft 35 procent seks op de werkvloer gehad (tegenover 37 procent van de mannen). In maar liefst 86 procent van de gevallen gebeurde dit op de eigen werkplek. Bij 40 procent smaakte het naar meer en bleef het niet bij een eenmalige vrijpartij.

De grootste verleiders op de werkvloer

Het onderzoek wijst uit dat de ‘grootste durfals’ tussen de 20 en 29 jaar zijn en in de grote steden Amsterdam, Utrecht en Rotterdam werken. Hoewel de opslagruimte een ‘hotspot’ is onder de ondervraagden (36 procent) zijn de vergaderruimte en het toilet ook in trek. Maar met 44 procent blijft de populairste plek toch het bureau. Wanneer de liefde werd bedreven op kantoor, werd dat in 65 procent van de gevallen gedaan met een collega. Een kwart van de deelnemers heeft het hogerop gezocht bij een leidinggevende of baas. Het populairste moment voor seks op de werkvloer is ‘na werktijd’ (68 procent), gevolgd door ‘overleg’ (36 procent) en ‘overwerken 33 (procent).

Fotografie: shutterstock

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze
Facebookpagina

 

 

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT