Huisje, boompje, buitenland

Huisje, boompje, buitenland

Is deze villa (3.3 ton!) jouw nieuwe Heimat?

Ben jij ook zo klaar met al die plaagbelastinkjes in Nederland voor je auto, milieu en woning, maar wil je toch niet helemaal emigreren. Opteer dan wellicht voor dit riante landhuis, vlak over de grens, waar woningen nog betaalbaar zijn en de burger nog geen melkkoe is.

Je zou in Nederland voor de grap eens moeten optellen, hoeveel belastingen je naast je gewone inkomstenbelasting betaalt. Alleen voor je auto al, leg je een kapitaal neer. Die stiekeme fiscale druk kennen ze in Duitsland gelukkig niet. Bovendien zijn (riante) woningen nog alleszins betaalbaar in Der Heimat. Maar wij kunnen ons voorstellen dat je je misschien niet totaal wil onderdompelen in de cultuur van onze Oosterburen. Afgezien van onze klooiende overheid, blijft Nederland toch best een leuk land. Nou, dan hebben wij het ideale Duitse landhuis voor jou, slechts 6 kilometer van de grens.

Slechts 10 minuten vanaf de A1

Je kids kunnen in Nederland dus gewoon (hoger) onderwijs volgen en je hoeft niet acuut afscheid te nemen van je vrienden. Mensch, je zit nauwelijks tien minuten vanaf de A1! Over wat voor huis hebben we het hier eigenlijk? Nou, het is een zeer volumineuze vrijstaande woning met garage, direct grenzend aan een groen natuurgebied. Zelf is dit landhuis omgeven door een tuin die zeer veel privacy biedt. In dit halve lusthof zijn verschillende terrassen om op elk moment van de dag buiten van de zon te kunnen genieten. Het woonhuis zal je verrassen in de ruimte, die het te bieden heeft.

Je eigen compound

De woonkamer is bijvoorbeeld met recht royaal te noemen en wat te denken van de liefst vijf slaapkamers die te vinden zijn op de verschillende verdiepingen.  Ook buiten is aan vierkante meters geen gebrek, je krijgt en perceel van maar liefst 1.252 m² Een verrassing is toch wel de verdieping op de garage, hier bevindt zich de vijfde slaapkamer van je eigen compound. Een royale kamer met laminaatvloer en een dakvenster, ook perfect te gebruiken als kantoor aan huis, iets wat sinds de corona-hype toch actueel is geworden. En wat moet dit kosten? Een miljoen. Acht ton? Ja, in Nederland wel ja. Zes kilometer over de grens betaal je 333.000 euro!

En de woning staat gewoon op Funda!

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT