Huisje, boompje, buitenland

Huisje, boompje, buitenland

Huisje op Lesbos voor 70K

Voor 70-duizend euro heb je nog niet eens een nieuwe camper, maar wel je eigen vakantiewoning op een Grieks eiland. Waar wacht je op?

Dit huisje vonden wij op Lesbos, in het lieflijke dorpje Lafiona, op slechts een kwartiertje rijden van de hoofdstad Petra. De woning heeft verdeeld over twee verdiepingen een woonoppervlak van 64 vierkante meter. Handig is dat je voor de 70 mille die het huis kost het knusse meubilair er gelijk bij krijgt. Je stulpje op Lesbos is van binnen gerestaureerd en kenmerkt zich door een authentieke buitenkant.

Ruimte voor vijf personen

Verder is de woning in het dorp vrij schaduwrijk gelegen. Het heeft een schattig balkonnetje en binnenplaats met zo’n heerlijk antieke wasbak met kraan. De benedenverdieping van de woning bestaat uit een slaapkamer en badkamer, terwijl de bovenverdieping van de woning, de woonkamer, de (open) keuken en toegang tot het balkon heeft. Er is dus genoeg ruimte voor vier personen, want de bank onder de trap kan worden uitgeschoven tot een volwaardig bed.

Genoeg vluchten naar Lesbos

Trouwens, mocht er een vijfde iemand komen aanwaaien, dan is de ook uitschaafbare bank in de woonkamer een uitkomst. Van de hete zomers heb je dankzij de airco geen last en de wintertjes overleef je met houtkachel ook wel. Al kan de AC-unit hier ook verwarmen. Uiteraard vind je rust en ruimte op Lesbos, maar indien nodig ben je zo weer in Nederland, want Corendon, TUI en Transavia vliegen allemaal – zeker in de lente en zomer – vaak op Lesbos.

Je vindt hem hieros

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT