Lifestyle

Lifestyle

De wraak van Charles III

Het is hem dan toch nog gelukt: Charles mag nu zijn moeder is gaan hemelen koning spelen.

Persoonlijk hebben wij niks met de monarchie. Een koning is niet meer van deze tijd. Monarchen ruiken naar kolonisatie, onderdrukking, zelfverrijking en pompeus arrogant gedrag.

Ooit in de pruikentijd kon je je als koning nog wel eens zonder schaamte in een koket koetsje laten rondrijden, wuft wuivend naar het gepeupel en ondertussen wegdromen naar bacchanalen en het verzinnen van een nieuwe belasting om het volk te knoeten.

Maar goed, Charles III is nu eenmaal een feit en het zou hem sieren als hij zo snel mogelijk de monarchie afschaft. Het Gemenebest – het woord zegt het al: ‘gemeen’ – zit helemaal niet te wachten op een nieuwe vorst. Die landen willen vrijheid en zelf bepalen wat ze willen doen.

Charles heeft heel lang in de koninklijke wachtkamer gezeten, terwijl zijn moeder grinnikend en bazig het land bestierde. We gunnen hem eigenlijk nog wel een jaartje of 2 het plezier van schaamteloos regeren. Ons advies aan hem zou dan ook zijn: maak van Buckingham Palace een groot lustoord en zwaai met je vrolijke scepter alsof je Lodewijk de XIV bent.

Drink de wijnkelder leeg, raas met escortgirls in een koets over de binnenplaats, nodig de Rolling Stones uit voor een ongekend champagnefeest en deel je geld uit aan het volk. Het zal zijn ultieme wraak zijn voor zijn moeder die maar niet wilde wijken en hem altijd zielig in de hoek liet wachten. Leve de koning, leve Charles III!

 

Foto: Shutterstock

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze
Facebookpagina

 

 

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT