Lifestyle

en dan nog even dit

Dit is wat een seksfantasie over je zegt

Bespring jij die aantrekkelijke collega in je dromen of ben jij meer van een triootje?

Om maar meteen een fabel uit de wereld te helpen: als je fantaseert over (we noemen maar iets) seks in het openbaar, dan betekent het niet dat je dit ook echt wil. Het idee van een fantasie is ook vaak dat het niet gebeurt. Seks- en datingexpert Kate Taylor geeft heldere uitleg bij de meest voorkomende fantasieën, want die zeggen iets over jouw (seks)leven.

Seks met je ex

Om maar meteen de meest angstige gedachte te ontkrachten: fantaseren over seks met je ex betekent niet dat je hem/haar/hen mist. Het schijnt dat deze fantasie wijst op een behoefte aan veiligheid én tevredenheid. Is er misschien iets wat je niet lekker zit?

Triootje, anyone?

Seks met meer dan één persoon zegt iets over je extraverte karakter. Hoe wilder je fantasie, hoe uitbundiger je zelf bent. Het zegt trouwens ook iets over hoeveel externe bevestiging je nodig hebt van anderen.

Jij als dominant type

Wie droomt over het domineren van een partner, en dus niet andersom, moet duidelijk de touwtjes in het dagelijks leven wat meer in handen nemen. Je weet wat je te doen staat.

50 shades of vastbinden maar

Bondage is stukken geaccepteerder sinds Anastasia zich door Christian Grey liet vastbinden. Maar wat heeft dat te betekenen? Het is simpel: je bent een beetje rusteloos en altijd op zoek naar het volgende avontuur.

Op de werkvloer

Droom jij ervan dat je stiekem seks hebt op het werk? Het is méér dan normaal. Allereerst is het logisch dat je denkt aan iemand waar je soms 40+ uur per week mee doorbrengt en ten tweede kan het wijzen op overwerkt zijn.

Van bil met een wildvreemde

Komt de gedachte aan seks met iemand die je niet kent steeds terug? Dat heeft alles te maken met ‘nee’ leren zeggen. Je bent blijkbaar altijd bezig met wat de ander wil, in plaats van kijken naar wat jouw wensen zijn.

Ooooh l’amour

Niks geen bondage, openbare seks of trio’s, jouw gedachten dwalen af naar romantische vrijpartijen. Nu dénk je misschien dat dit een goed teken is, maar het betekent juist dat er vermoedelijk iets mis is in je privéleven.

En plein public

Heb je fantasieën over wilde seks in het openbaar? Volgens Taylor wijst dat op een diep verlangen om maling te hebben aan wat anderen over ons denken. Ja, dat klinkt inderdaad plausibel.

Bron: Freundin.de

Dit artikel verscheen eerder op Amayzine.com

 

 

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT