Lifestyle

Lifestyle

Led Zeppelin, The Doors en Stones 10 uur lang bij je, waar je ook bent

Vroeger had je nog een transistorradio met slechte ontvangst als je op het strand zat of de natuur in ging. Anno 2022 kun je maar liefst 10 uur lang probleemloos luisteren naar je favoriete muziek met een draagbare speaker.

JBL heeft een ‘groene’ variant gemaakt van de JBL Clip 4 en de JBL Go 3. Beide speakers zijn draagbaar, compact en daardoor populair. Opvallend en duurzaam, want beide modellen zijn gemaakt met 90% PCR plastic en 100% gerecycled materiaal voor de stof om de luidspreker. Je doet dus nog iets terug voor het milieu ook!

Vanwege het nieuwe milieuvriendelijke ontwerp is er aanzienlijk minder ‘nieuw plastic’ gebruikt tijdens de productie.

Door dit proces wordt plastic afval niet alleen gerecycled, maar is de verantwoorde zogenoemde voetafdruk van het product ook verlaagd.

JBL Go 3 Eco is de ultra-draagbare speaker uit de JBL-lijn. Laad ‘m op en bereid je voor op een geweldige ervaring. Deze minispeaker speelt tot wel vijf uur op één laadbeurt, met een fantastisch geluid waar je ook bent. Want dat moet gezegd: knap hoe ze een dergelijk geluid uit zo’n klein apparaat halen.

Ga je nog langer de deur uit? De JBL Clip 4 Eco houdt het 10 uur uit en heeft een sterk basgeluid voor zo’n compacte, draagbare speaker. Met de geïntegreerde clip kan je makkelijk overal je muziek meenemen. Hang hem bijvoorbeeld aan je rugzak of in een boom bij de picknick en laat de Clip 4 Eco voor een persoonlijk concertje zorgen.

De modellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Forest Green, Ocean Blue en Cloud White. Hierdoor is het perfecte geluid te matchen bij elke stijl of is het – tip! – een mooi cadeau voor de komende feestdagen.

De JBL Go 3 Eco en JBL Clip 4 Eco zijn verkrijgbaar in JBL’s nieuwste milieuvriendelijke verpakking voor €39,99 en €59,99 op jbl.com.

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze
Facebookpagina

 

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT