Lifestyle

Lifestyle

Prins Harry en zijn Meghan slopen Brits koningshuis

De roodharige prins laat geen steen van Buckingham Palace overeind staan. In een typische Hollywood-achtige setting besmeurt hij met verve het bladgoud van de dynastie.

De afgelopen week stond vol met mannen van aanzien. Commandant in groen T-shirt, Zelensky werd door het magazine Time uitgeroepen tot persoon van het jaar.

Misschien terecht, want wij zijn tegen oorlog, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hij niet bepaald hoog inzet op een snel einde van het conflict. Uiteindelijk moet er toch onderhandeld worden over een afloop en waarom zou je dat nu niet doen?

Ook kanshebbers voor de eretitel waren deze week Van Gaal en Depay die onthulden dat ze elkaar op de mond kussen. Heel gênant weliswaar, maar het toont Van Gaal als de verzoener, zullen we maar zeggen.

En natuurlijk de onvermijdelijke Trump die eigenlijk kortweg van de USA een dictatuur wil maken. Laten we die man nou eens gewoon vergeten.

Niks nieuws hier...

Nee, de Man van de Week is en blijft de Britse Harry. Hoewel een dubieuze aanleiding hem deze positie geeft. In een nieuwe tranentrekkende serie op Netflix doen heer en dame namelijk een boekje open over het Britse koningshuis. Alsof dat niet al veel vaker is gebeurd! Dit bastion van racisme, haat en nijd, dit liefdeloze koningsgebroed zou vandaag nog moeten stoppen.

Het is een bodemloze belastingput die enkel tot doel heeft mensen te beschadigen. We hebben Diane toch al gehad, die overigens net als Meghan precies wist waar ze aan begon toen ze voet over de koninklijke drempel zette.

Wil je vermalen worden in het onbegrijpelijke mechanisme van het ‘systeem’ dan moet je iemand trouwen van Britse koninklijke bloede.

De Netflix-serie bevat geen nieuws – want alles is verteld in het interview met Oprah in 2021 – en is een aaneenschakeling van gespeelde verontwaardiging en persoonlijke wraak.

Het zijn dan ook vooral hele grote krokodillentranen die de twee Don Quichots plengen. Want hun bankrekening groeit met elke seconde aandacht.

Het enige positieve wat wij eruit halen is dat Harry hiermee definitief probeert de koninklijke familie uit te schakelen. Dat scheelt een hoop ellende, belastinggeld, vervelende Netflix-series en menselijk leed. Lange leve de republiek!

 

Foto: shutterstock

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze
Facebookpagina

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT