Lifestyle

en dan nog even dit

Van groot naar kleiner (wonen): hardlopen op je dak!

De kinderen zijn de deur uit, je bent wat ouder, waag de sprong! Word voortaan wakker in supergroen Central Park in Nieuwegein.

Voor nog 393.000 euro (63 m2) koop je dit ‘groene’ appartement in Nieuwegein.

In dit super nieuwe complex Central Park, onderdeel van Rijnhuizen (2500 nieuwe huizen) en dichtbij het centrum, wordt aardwarmte toegepast voor verwarming, koeling en warm water. Complete oplevering is de standaard in Central Park. Zo ligt in jouw appartement standaard een pvc-vloer mét plinten, in de kleur van jouw keuze. De wanden zijn glad, met glasvliesbehang en geverfd in een basiskleur. De keuken en de badkamer zijn in de prijs van het appartement opgenomen. Je kunt kiezen uit verschillende, complete Bruynzeel keukens.

Kers op de taart is ongetwijfeld de hardloopbaan en buitenfitness op het dak!

Stel je eens voor: je begint de dag met een paar rondjes rennen op je eigen baan, daarna aan de koffie met je buurtjes. Of je ziet je vrienden op de groene binnenplaats van het complex. Nieuwegein ben je zo uit dankzij de autosnelwegen A2, A12 en A27. Wonen in Nieuwegein biedt de voordelen van het wonen in een rustige gemeente én van het wonen in de nabijheid van de grote stad Utrecht. Met de auto ben je daar in 12 minuten, met de bus 22 minuten en met de fiets 26 minuten. Rondom Nieuwegein is tevens veel natuur te vinden en is er ruimte voor een stevige wandeling of fietstocht door de groene omgeving.

Foto: Funda

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT