Lifestyle

en dan nog even dit

Van groot naar klein(wonen): altijd in de zon dankzij dakterras op zuid

Kinderen zijn de deur uit, je raakt op leeftijd en het huis lijkt steeds groter en groter te worden. Tijd voor een nieuw onderkomen, zoals dit appartement van 4 ton met een zonnig terras in Haarlem.

Oké, wij zijn geen makelaar en hebben dus geen geheimen voor jullie. Dit appartement is een opknapper, maar we zijn gevallen voor het dakterras!

Stel je eens voor: altijd lekker rondom in de zon met een witte wijn en knabbel en je tikje jaloerse vrinden. En de fundering is in 2020 helemaal aangepakt, dus de komende eeuw zul je niet verzakken. Er is al wel een nieuwe vaste trap naar de zolderverdieping geplaatst in 2021. Klussen in een kaal getrokken huis kan ook een voordeel hebben: je bouwt alles direct in jouw smaak…

Je krijgt voor 4 ton een 5-kamer bovenwoning (ca. 121 m2) met zonnig terras op het zuiden. Ook handig in een stad als Haarlem: er kan voor de deur geparkeerd worden met een parkeervergunning (en bezoekersregeling). De ligging van deze woning is op loopafstand van het centrum van Haarlem, het Spaarne, Frederikspark en openbaar vervoer. Ook zijn uitvalswegen richting Amsterdam/Schiphol makkelijk bereikbaar. Kijk hier voor de specs.

Foto: Funda

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT