Lifestyle

en dan nog even dit

Waarom koffie jouw seksleven verbetert

Dat koffie je seksleven een boost geeft heeft alles te maken met je zogenoemde feel good hormonen.

Daardoor heeft koffie een positief effect op het vrouwelijk libido.

Uit verschillende onderzoeken is namelijk naar voren gekomen dat het libido van vrouwen tijdelijk toe kan nemen door het drinken van koffie. Na zo’n bakkie pleur voelen vrouwen een bepaalde seksuele opwinding, die gepaard gaat met een stijgende hartslag en bloeddruk. Deze opwinding zorgt natuurlijk weer voor meer plezier in bed.

Koffie bij het ontbijt

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen hebben er op seksueel gebied baat bij om koffie te drinken. Zo zal de bloedtoevoer bij mannen verbeteren en wordt er meer testosteron geproduceerd. Het drinken van koffie helpt mensen dus om in de juiste stemming te komen voor seks. Daarom zouden wij zeggen: maak er vooral een gewoonte van om ’s ochtends met je geliefde koffie te drinken aan het ontbijt.

Twee kopjes per dag

Nog een laatste belangrijke tip van de onderzoekers: drink de koffie rond een uurtje of drie in de middag. Rond dit tijdstip is het stimulerende effect van koffie op je lichaam namelijk het grootst. Oh, en liters koffie wegdrinken heeft trouwens geen zin, want dat gaat averechts werken. Ga voor twee a drie kopjes per dag. Succes gegarandeerd.

Foto: Getty

Dit artikel verscheen eerder op Amayzine.com

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT