Lifestyle

Lifestyle

We gaan met Wendy van Dijk op date!

Stel, je bent single en inmiddels de 50 gepasseerd, met wie zou je dan willen daten? Presentatrice Wendy van Dijk is populair, zo blijkt, net als Jennifer Aniston (Friends en ex van Pitt).

Als we voor onszelf moeten praten, dan komt Wendy van Dijk niet in onze Top 5 voor.

Te slank, onbetrouwbaar, onsympathiek en iets te veel verkeerde arrogantie uit het Gooi. Maar uit onderzoek van OurTime blijkt juist dat (single) mannen in de 50 haar massaal kiezen als favoriete date (ruim 18%). Nee, dan liever de nummer 4 in de Top 5, Jennifer Lopez. Een vrouw naar ons hart. Pittig, hardwerkend, eigen mening, prachtig sportief lichaam. En ook tegen nummer 2 Jennifer Aniston zeggen we geen nee. Zou het hem in de voornaam zitten?

De volledige top 5 van mannen en vrouwen is als volgt:

Mannen:

  1.    Wendy van Dijk (18,1%)
  2.    Jennifer Aniston (14,8%)
  3.    Halle Berry en Julia Roberts (13,9%)
  4.    Jennifer Lopez (11,6%)
  5.    Nicole Kidman (10,2%)

Hoewel de Nederlandse Wendy van Dijk naar voren komt bij de mannen als dé favoriet om mee af te spreken, vullen verder zeer gerenommeerde internationale filmsterren het favorietenlijstje aan.

Zijn de mannen wellicht slim geweest om iemand op nummer 1 te zetten bij wie ze de kans het grootst achten om tegen het lijf te lopen?

Daarentegen snellen vrouwen liever naar het vliegveld: op hun lijstje pronken namen zoals Brad Pitt en Keanu Reeves, maar die wonen wel verder weg.

Vrouwen:

  1.    George Clooney (30,9%)
  2.    Denzel Washington (14,8%)
  3.    Brad Pitt (10,7%)
  4.    Keanu Reeves (10,5%)
  5.    Idris Elba en Matthew McConaughey (7,6%)

Dat Mr. Clooney bij de vrouwen de grote favoriet blijft, is geen verrassend resultaat. Wat wel opvalt uit hun lijstje, is dat de meeste mannen donkere ogen én donker haar hebben. Zouden vrouwen stiekem een voorkeur hebben voor mannen met deze uiterlijke kenmerken? Mannen lijken een minder duidelijke voorkeur te hebben: verschillende haar- en oogkleuren komen voorbij, maar een cliché wordt lichtelijk bevestigd door de eerste twee dames met een lichte haarkleur…

Helaas is de kans groot dat het bij dagdromen over een date met een bekendheid blijft. Een groot deel is al bezet… Bovendien zien deze mensen gewone stervelingen zoals ons niet staan natuurlijk.

Foto’s: Getty Images, Shutterstock

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze
Facebookpagina

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT