Nooit te oud om te leren

en dan nog even dit

Ze klopt, veegt en zuigt

Haar nieuwe topje of lingeriesetje kunnen het verschil maken. Maar laten we wel wezen, niets overstijgt fenomenale fellatio volgens onze kenner George.

George: ‘Tuurlijk blowjobt jouw Annie of Astrid, jouw Beppy of Belinda als een pornoster. Waarom heb je anders háár uitgekozen voor het eeuwigdurend relationele geluk? De meisjes stonden immers voor je in de rij…

Okay, ze was toen misschien niet het allermooiste meisje op je shortlist. Maar jij wist dat schoonheid sneller verwelkt dan een bos rozen of een meter orchideeën.

Jij gokte slim slim op haar orale skills. Jij voorzag dat ze zich alras zou kunnen meten met iconen als Stormy Daniels en Traci Lords. En zo was het. Je kreeg zelfs zo erg gelijk, dat het faliekant mislukken van die andere gok – schatrijk worden met bitcoins – je nauwelijks iets deed.

Is dit echt jouw story? Herken jij je hier werkelijk in? Dan ben je een superieur strateeg. Want ditmaal ontferm ik mij over de ruim 97% van onze lezers die het veel minder heeft getroffen. En – erger – die geen flauwe notie heeft van wat er op pijpgebied effectief te koop is. Zo bleek uit een non-representatief onderzoek.

Nota bene, deze onfortuinlijke mannen doen er ook nog eens alles aan de boel fris en onstuimig te houden. Sommigen van hen hebben hun vrouwen met zoveel lingeriesetjes en pumps verrast dat er inmiddels in de walk in closet amper ruimte overblijft voor de eigen paar sneakers en shirts.

Verder hebben hun liefjes op verzoek en met duizelingwekkende devotie stapels YouTube video’s bestudeerd. Inderdaad, high res video’s die beloofden van hun schattekes een volleerd blow job queen te maken. Maar al dat huiswerk leverde nauwelijks enige meetbare verbetering op. Was het maar zo simpel dat YouTube de opgewonden mens uit de brand zou kunnen helpen. Dan zou elke man zich vast ook tot befkoning kunnen laten kronen.

Nee, de kunst van fellatio met de kracht van een Dyson leert een vrouw niet op internet. Ook niet uit de Libelle, de Linda of van haar vriendinnenclubje. Voor dit soort vaardigheden kun je alleen terecht bij de vrouwen, die daarvoor hebben doorgeleerd.

Vrouwen die hun kennis verkregen bij vrouwen die op hun beurt zich de beste technieken eigen maakten. Verfijning op basis van overlevering. Technieken die honderden zo niet duizenden jaren gerijpt zijn. Zie het als een Darwinistische evolutie. The art of giving head.

Voor een ervaring met een vakvrouw zul je echter wel je portemonnee moeten trekken. Want prinsheerlijke fellatio, dat beheersen alleen zij die de Betaalde Liefde cateren.

Ook niet allemaal hoor, dus het kan zijn dat je even moet experimenteren. Zo zijn er soms dames die menen dat een erect lid ongestraft alle kanten kan worden opgedraaid. Alsof deze op een zwenksysteem gemonteerd is, vergelijkbaar met zo’n mechanische rodeo stier. Niet dus. En er zijn dames die eraan sjorren alsof het een fitnessapparaat betreft.’

Foto: Getty

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT