Nooit te oud om te leren

en dan nog even dit

Wat zoek je? Double D? Of toch liever Triple A ?

George schrijft een serie over zijn ervaringen met de betaalde liefde. Wat zijn de dont’s en vooral de do’s volgens de Falder-columnist?

George: ‘Wat nu als je geen trek (meer) hebt in De Wallen? Bijvoorbeeld, omdat hier inmiddels net zo veel toeristen rondlopen als door het deugdzame Vaticaan? En ook de Doubletstraat (de rosse buurt van Den Haag) niet jouw ding is? Waar vind je dan een dame voor een ervaring die je je leven lang zult heugen?

Kinky.nl is als een datingsite, maar dan wel eentje waarbij stante pede tot actie wordt overgegaan.

Dan biedt Kinky.nl uitkomst. Want dit is dé plek waar mannen en vrouwen (ook andere combinaties mogelijk) elkaar vinden. Kinky.nl is als een datingsite, maar dan wel eentje waarbij stante pede tot actie wordt overgegaan. En dus niet eerst een wandeling over het strand moet worden afgevinkt. Of een wijntje bij de open haard moet worden geconsumeerd.

Kinky.nl dus, waar ruim 2000 vrouwen (en heel veel mannen en transseksuelen) hun diensten aanbieden. Advertenties met een tekstje, foto’s en een overzicht van de handelingen die in het pakket zitten. Een klein deel van de aanbieders werkt in een salon, of vanuit de eigen slaapkamer. Het gros van de vrouwen werkt vanuit een appartement dat ze tijdelijk huurt. Deze groep komt veelal uit Zuid- en Oost-Europa, Zuid-Amerika of Azië.

Kiezen uit tweeduizend dames klinkt als een forse klus. Gelukkig kun je filteren op o.a. woonplaats, leeftijd, cupsize (van AAA tot I) en zelfs kleur haar. En dan is er nog het extra keuzemenu, waarmee je aangeeft welke handelingen je zoal op prijs zou stellen. Met dat laatste filter kun je je huiswerk nog eens flink verkorten omdat elke dame weer andere services biedt.

Veel vrouwen laten hun gezicht zien, anderen kiezen voor anonimiteit. Lastig is wel dat met name de eerste groep hun foto’s vaak flink hebben laten fotoshoppen, waardoor ze amper te herkennen zijn zodra je bij hen op visite komt. (Tip: als daardoor je de lust vergaat, aarzel dan niet om vriendelijk te bedanken voor de eer. Een extreem opgepoetste foto kan een indicatie zijn dat ook het serviceniveau achterblijft.)

Ook komt het voor dat vrouwen hun profielfoto’s van het internet plukken. Foto’s van vrouwen waar ze ‘een beetje op lijken’. Dat is niet zo aardig.

De foto’s variëren van zinnenprikkelend sexy tot van-dik-hout-zaagt-men-planken. (Gelukkig maar, ieder zijn voorkeur tenslotte.) En dan zijn er nog de teksten waarmee de dames zich extra profileren. Ook voor wat betreft de advertentieproza loopt de woordkeuze flink uiteen.

Inga werft met: “Ik ben 33, heb lang bruin haar en betoverende, blauwe ogen. Mijn belangrijkste doel is om het je naar het zin te maken. En om samen unieke en extreem sensuele momenten te beleven.”

Met mij is het spannender, lekkerder en veel vrijer. Bij mij gooi je alle remmen los. Met mij durf je meer.

Laila is er echt even voor gaan zitten. (Of ze heeft een goede tekstschrijver). Zij prijst zichzelf vol zelfvertrouwen aan met: “Ik heb een heerlijk figuurtje. Ik ben niet je vriendin of je vrouw. Met mij is het spannender, lekkerder en veel vrijer. Bij mij gooi je alle remmen los. Met mij durf je meer.”

Een knappe tekst, want Laila vat meteen ook de essentie van de betaalde liefde samen. Immers Laila en haar collega’s zijn ook niet je partner. En het klopt dat – als je het goed met elkaar kunt vinden – dat je een geweldige tijd kunt hebben. Want het is sowieso spannender en vast ook vrijer, en niet zelden ook lekkerder. De relationele rompslomp laat je immers gewoon thuis.

Tot zover. Succes met het zoeken. En vergeet niet de geschiedenis van je browser te wissen. Daarmee kan je zo maar een relationeel crisisje voorkomen.’

Foto: Getty

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT