Nooit te oud om te leren

Nooit te oud om te leren

Omdat een man nooit te oud is om te leren: bijspijkercursus over de dames down under

Ja, natuurlijk hebben wij magische krachten tussen de lakens. Ons hoef je niets meer te leren. Of toch wel?

Ja mannen, natuurlijk zijn wij nog steeds beesten in bed. Wij kennen de Kamasutra uit ons hoofd. Wij zijn dierlijk als het moet, Don Juan als het kan. De grijs varianten kleuren wij alle vijftig persoonlijk in. We kennen elk spannend plekje bij mevrouw. Onze magische vingers doet ze kronkelen. Eigenlijk zijn we als wijn, we worden ouder en steeds beter. Maar.. je leert zolang je leeft. De Zweedse Nina Dolvick Brochman en Ellen Stokken Dahl, beiden arts in opleiding, schreven het boek: ‘Het wonder down under’. Wat blijkt: er circuleren heel wat verhaaltjes over de vulva van mevrouw, die slaan als een veelzeggende ‘kut op een varken’.

Want mannen, dit zijn de nieuwe feiten:

 • Haar eicel is net zo’n vechtjas als jouw zaadcel
  Altijd al geloofd dat vooral jouw zaad het werk moest doen. Dat  mevrouw eicel maar lui in haar ligstoeltje de snelste sprinter met open armen kon ontvangen? Mis. Deze mevrouw is namelijk Dafne Schippers en bokskampioene Lucia Rijker in één. Zij had eerst met alle andere dames eicellen een bitchfight. Ze vloerde hen, knevelde ze en sloeg ze knock-out. Pas daarna kon zij even uitblazen, om vervolgens met meneer zaadcel heerlijk te ‘coïtussen’.
 • Maagdenvlies ja, breken nee!
  Ja, er zit inderdaad een vliesje aan het begin van mevrouws honingpot. Inderdaad, dat is wat wij noemen het maagdenvlies. Inderdaad bloedt zo’n helft van de dames tijdens de eerste keer van het minnespel. Maar… dat komt níet omdat dit vliesje scheurt. Dit bloeden heeft ander oorzaken. Het idee dat jij als een ridder te paard eerst met je lans ‘iets’ moet doorboren, om verder te mogen, kan volgens Brochman en Dahl worden bijgevoegd aan het rijk der fabelen.
 • Vrouwelijke ‘Morning Glory’
  Het  piepkleine heuveltje der lusten gaat bij mevrouw bínnen gewoon verder onder de naam ‘g-spot’. Bepaald geen piepklein plekje. Nee, check even je eigen jongeheer. Zo groot is haar plek ook. Pakweg een centimetertje of tien. Dat is niet de enige overeenkomst. Brochman en Dahl stellen dat óók dames in hun slaap wel zeven tot acht keer een erectie krijgen. Houd je vast, de mevrouw naast je wordt zelfs ’s morgens regelmatig met een ochtenderectie wakker.
 •  Voorbips van een baby
  Ja, wij boys weten dat onze DICKtator groeit als we ouder worden. Dat hebben ze ons wel geleerd tijdens de biologie lessen, toch? Maar wist je dat hetzelfde gebeurt bij mevrouwen. Ook bij hen wordt alles groter, vormt zich. Sterker nog:  er bestaan net zoveel soorten flamoezen als wasmiddelen in het supermarktschap. Het schoonheidsideaal tegenwoordig is echter éénvorming: Een  voorbips, klein en haarloos. Als dat van een meisje van 6! Héél benieuwd hoe jij erin staat als jouw vrouw/vriendin voorstelt dat haar puni aan een metamorfose toe is. Prima? Of, met deze kennis, toch maar alles gewoon bij het oude laten?
Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT