Reis van je leven

Camper van de Week

Back to Basics met deze Dokker

Als je niet als een cliché-boomer met je mega-camper op de camping wil arriveren, is deze Dacia wellicht een sympathieker alternatief.

Soms is het ergerlijk, van die camping-gasten die arriveren met zo’n enorme camper, die volledig witte wanden optrekt naast jouw plekje. Sommige campers zijn niets minder dan een recreërende middelvinger. Dan is Dacia Dokker een stuk sympathieker, want in & om deze Roemeense MPV schuilt een heuse comfortabele camper.

Complete keuken & toiletje!

Vooral dankzij de slimme camperbox ben je van alle gemakken voorzien, van een complete keuken, tot een mini-toiletje. Op de camping kan je Dokker bovendien ook aansluiten op de 220V-paal. Het bed (1 tot 2 personen) klap je zo uit in de auto, die – schattig – is voorzien van leeslampjes. Ondertussen kan je de Dacia ook zo weer inzetten als personenauto. Dan heeft ie riant ruimte voor vijf personen.

Milieuzones geen taboe

Verder stamt dit modelletje uit 2020 en heeft ie iets over de 53K gereden. Niet onbelangrijk: deze slimme Dacia heeft een 1.3Tce benzinemotor (van moederbedrijf Renault), wat betekent dat je in Europa de milieuzones in kan. Geloof ons, dat worden er steeds meer. Verder is de Dokker van alle rijluxe voorzien, zoals een airco (onmisbaar!) en oh ja, bij aankoop (€ 25.545,-) krijg je een jaar garantie.

Bekijk hem hier

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT