Tech

Tech

Bij de Lidl zijn heuse Zündapps nu in de aanbieding, elektrische welteverstaan

Het zal toch niet. Van die good-old buikschuivers, die je simpelweg aan de stekker kan zetten? Is dit echt iets voor ons vroegere oerend-hard stoere brommerboys?

Jongeren snappen niet wat ons vroeger nu zo aantrok aan brommers. Hoe je kon genieten van het geknetter uit je uitlaatpijp als je je masjien aantrapte. Hoe je een hele middag zoet was met een vriend in een schuurtje, om dat ding op te voeren, al was het maar om tien kilometer harder te gaan. Ze zullen ook niets begrijpen dat de keuze van een brommer alles over jou zei. Puch met zijn karakteristieke hoge stuur stond voor alternatief. Yamaha voor disco. Kreidler en Zundapp waren de ultieme buikschuivers.

Nu klopte ons hart opeens harder bij het lezen van de aankondiging dat de Lidl Zündapps in de aanbieding heeft. Elektrische Zündapps welteverstaan. Het zal toch niet. Van die good-old buikschuivers, die je simpelweg aan de stekker kan leggen? Helaas, de verwachtingen waren te hooggespannen. Het merk Kreidler heeft zichzelf blijkbaar opnieuw uitgevonden en maakt nu elektrische fietsen. Voor onze oerend-hard ex-brommerrijders is dat het verkwanselen van een mooie naam. Maar ja, van alleen een mooie naam uit het verleden kun je niet leven, dus wij snappen dat het merk deze ommezwaai maakt.

Hier de Zündapp fiets, te koop bji de Lidl.

Overigens lijkt ons niets mis met deze fietsZündapps. Ze zijn voorzien van alle eigenschappen die een e-bike zo goed maken. En ook nog eens voor een typisch Lidl spotprijsje. Dus stoere buikschuiverboy van weleer. Hier is je kans om in je tweede jeugd weer op een Kreidler te stappen. Wij wachten nog af. Mocht zich echter ook een elektrische fietsPuch aankondigen, dan staan wij vooraan. Maar alleen als deze ook van een origineel hoog stuur is voorzien.

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze 
Facebookpagina

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT