Nooit te oud om te leren

en dan nog even dit

Toe aan een portie betaalde liefde?

Dan is een site als Kinky.nl het ideale startpunt. Daar zie je welke dames de daad bij het woord willen voegen. Liefhebber en kenner George neemt je mee.

George: ‘Op Kinky.nl zitten massa’s vrouwen die hun diensten aanbieden. Het zijn er zelfs zo veel dat de zoektocht bij voorbaat onbegonnen werk lijkt. Gelukkig kun je je keuze aanzienlijk vereenvoudigen door aan te geven waar je voor wilt gaan. Zodat je alsnog de speld vindt in die spreekwoordelijke in dit geval erotische hooiberg.

Niet goed geld terug?  Dit soort regelingen nemen de dames zelden op in hun leveringsvoorwaarden

Zoals eerder besproken is het overdonderende aanbod op Kinky.nl  heel gemakkelijk te filteren. Door je voorkeuren aan te geven krijg je uitsluitend de profielen te zien van de dames die matchen met jouw wensenpakket. (Daar wordt trouwens nogal eens de hand mee gelicht. Dus check wel van tevoren of de mogelijkheden ook werkelijk mogelijk zijn. Regelingen als ‘niet goed geld terug’ nemen de dames zelden op in hun leveringsvoorwaarden.)

Wat natuurlijk ook helpt zijn de foto’s die de dames plaatsen. Waarbij wel moet worden opgemerkt dat de meeste vrouwen niet vies zijn van een beetje fotoshoppen. En niet zelden daar compleet in doorslaan. Een beetje liegen mag – in een autoreclame staat de nieuwe BMW of Skoda ook nooit in de file. Maar het moet ook weer niet zo zijn, dat als je je meldt voor de afspraak en de deur open zwaait dat je zo hard schrikt dat je zeker weet dat je bij het verkeerde adres hebt aangebeld.

Sommige vrouwen hebben zich op de computer een Double D of Double F laten aanmeten, terwijl hun natural beauty het moeiteloos wint van de meest geavanceerde opleuksoftware.

Naast totaal ‘doorgeshopte’ foto’s kan het zelfs nog een tikkie bonter. Er zijn vrouwen die brutaalweg hun foto’s van internet plukken. Waarbij ze er alleen op letten dat hun haarkleur overeenkomt met die van de vrouwen op de gestolen foto’s. Slim, maar niet slim, want dat schiet natuurlijk niet op. In de meeste gevallen kun je dan ook het best vriendelijk bedanken voor de eer en je biezen pakken. Want de kans dat haar naakte werkelijkheid meer betovert dan de foto’s die ze geshopt of gejat heeft, is niet groot. Uitzonderingen daargelaten: er zijn ook vrouwen die zich op de computer een Double D of Double F laten aanmeten, terwijl hun natural beauty het glansrijk wint van de meest geavanceerde opleuksoftware.

Tot slot zijn er de teksten waarmee de dames zich profileren, die kunnen helpen je finale keuze te bepalen. Altijd leuk om te lezen; het poëtische gehalte van de introducties varieert nogal.

Esther: “Dubbel D cup dat wordt genieten.” Halima: “Graag wil ik een heerlijke tijd met je tegemoet gaan. ”  Sanne: “Ik geniet echt van elk moment en ben zeker geen klok kijker!” Chantal: ”Geen teleur aan mijn deur”.

Samenvattend: het is niet altijd voldoende om af te gaan op wat je leest en vooral ziet. Gelukkig is er nóg een manier om het keuzeproces te vereenvoudigen. Met de site hookers.nl waar duizenden reviews staan. Nee, geen reviews over restaurants, witgoed of hotels maar over ervaringen met dames uit deze beroepsgroep. Hier kun je lezen hoe hoe het zit met de hygiëne, of de privacy en het sanitair goed is geregeld en wat het niveau van de dienstverlening is.

Ook hier is het van belang niet alles letterlijk te nemen. Net als met een beoordeling van een hotel of restaurant houden de recensenten er zo hun eigen criteria erop na. Maar in combinatie met de foto’s, de profielteksten en je intuïtie, verklein je de kans op mismatches. Dat is voor niemand leuk.’

Beeld: Getty 

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT