Leo

Leo

2019, het jaar van de grote verandering

Je kent dat wel: begin van het nieuwe jaar en talloze burgers, waarzeggers, trendwatchers en zelfverklaarde goeroes struikelen over elkaar met hun voorspellingen voor het nieuwe jaar.

Loze beloften

Volgens de een breken de meeste zonnige tijden voor ons aan en weer anderen voorspellen dat de aarde ophoudt te bestaan en we ons wederom in een diepe economische crisis gaan storten. In ieder geval zal de politiek ons niet redden, want die is te druk met loze beloftes over stijgend inkomen, klimaatbeheersing en hoe waardevol Europa wel is.

Neemt niet weg dat er erg veel in de wereld verandert, behalve de meeste Plussers. Die houden naarmate ze ouder worden steeds vaker dezelfde mening er op na. Ergo, ze roesten erin vast en hun gedrag is bijna altijd heel voorspelbaar, toch?

Be boring of be chill

Laat het verleden lopen en verander zelf ook mee. Wil je ook in 2019 voorspelbaar dus boring blijven of een chille senior worden door te transformeren naar een nieuwe identiteit? En daarmee lekker te shinen naar de door jou gewenste partner(s) en vrienden.

Tip: ga totaal andere (online) bladen lezen, discussieer mee in voor jou geheel nieuwe thema groepjes. Laat je favoriete vakantieland -nee, niet weer Frankrijk – voor wat het is en neem nieuwe en risicovolle hobby’s. Zorg dat je relatie openstaat voor die grote verandering of anders inruilen die hap. Zorg dat mensen jou swag vinden, het nieuwe cool.

Dat voor wat betreft je interesses en gedrag. Nu nog die grote verandering v.w.b. jouw appearance. Je kledingkast met inhoud kun je dumpen, je voelt je 20 jaar jonger als Plusser en dus kleedt je je ook zo.

Dan nog dat hoofd en dat bleke lichaam van jou. Ook zo saai en voorspelbaar. Neem een geheel andere coupe en laat je lichaam vol tatoeëren, bij voorkeur met een spannend verhaal in episodes zoals bij Blindspot is gebeurd.

Just do it!

Foto’s Pinterest en Unsplashed

Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebookpagina

Volg ons op Twitter: @FalderNL en mis niets dat elke dag leuk, interessant of tof is.

 

 

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT