Nieuws

Nieuws

Even mauwen over vrouwen: gecremeerde kroketten

Voor Rachel Hazes hoeft de rechtbank niet meer te verbieden, dat ze met een gecremeerde kroket wordt vergeleken. De rechtbank had echter alle (!) gecremeerde kroketten moeten verbieden.

De gecremeerde krokettensoap tussen Rachel Hazes en Yvonne Coldewijer is over. Voor diegenen die deze heeft gemist. Coldeweijer had op haar juicekanaal Rachel Hazes vergeleken met een gecremeerde kroket. Dat vond Hazes niet leuk. Ze besloot er een rechtszaak van te maken. De rechter stelde Hazes in het gelijk. Coldewijer mocht dat echt niet zeggen. Coldewijer ging vervolgens in hoger beroep. Hazes had echter geen in nog meer publiciteit rondom een rechtszaak en liet haar eis vervallen.

Geniale term

Wij zijn geen fan van Coldewijer laat dat voorop staan. Maar wij vinden de term ‘gecremeerde kroket’ geniaal. Er zijn namelijk zoveel vrouwen á la Hazes. Komende zomer zullen we ze weer zien op het strand. Dames op (ver)gevorderde leeftijd, in vele tinten bruin, alsof ze zojuist uit de frituur zijn gestapt.

Een rimpelhuid met het reliëf van de Grand Canyon verraadt dat ze zo al vele zomers achter de rug hebben.

Waarschijnlijk al sinds hun jeugd. Toen we inderdaad naar de Costa Brava reisden en als levende vakantiesoeveniers terugkeerden: ‘poepiebruin’. Hoe bruiner, hoe mooier, was toen het modebeeld.

Levensgevaarlijk

Tegenwoordig zijn we een stukje wijzer geworden. Te lang in de zon zitten is gewoon levensgevaarlijk. Jaarlijks krijgen hierdoor zo’n 70.000 mensen de diagnose huidkanker, waarvan een kleine duizend overlijdt. De slachtoffers zijn vaak boven de zestig. Juist diegenen die zich jaar in, jaar uit, door de zon lieten geselen. Yvonne, ere wie ere toekomt. Wat wij op strand zien, zijn inderdaad wandelende kroketten. Kroketten, die stuk voor stuk een eredienst bij het crematorium tarten.
Beter niet doen toch? Heel ongezond en zeker niet meer mooi. Geef ons maar heel gewoon vijftig tinten grijs.

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze 
Facebookpagina

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT