Nieuws

Nieuws

Romário was in Eindhoven, terwijl hij ook in Rio carnaval had kunnen vieren. Maar voor 1,5 ton wilde hij wel naar Lampegat komen.

Romário was een begenadigd voetballer en een exotisch verschijnsel in Eindhoven. Voor een keer kwam hij carnaval vieren, en voor 150.000 euro verdroeg hij zelfs Vanenburg.

We zagen mooie foto’s van het Eindhovense carnaval, van de optocht in Lampegat, zoals de stad dezer dagen heet. Met prachtige jonge vrouwen met weinig aan, net als in het Braziliaanse carnaval. Terwijl ze in Brabant meestal gewoon in boerenkiel rondlopen of zelfs helemaal niet verkleed. Jammer genoeg zijn de foto’s te prijzig om hierbij af te drukken, dus als troost maar iets van het Braziliaanse carnaval.

Romário in Lampegat

Misschien dat het swingende halfblote onderdeel onderdeel speciaal was toegevoegd vanwege de komst van een beroemde oud-PSV’er, de 53-jarige Romário de Souza Faria. Hij ging overal en met iedereen op de foto, glunderend tussen knappe, exotische vrouwen, met een PSV-shirt aan, een sjaal om – vroeger droeg hij ook altijd al handschoentjes – en een groen hoedje op. En de hele stad door, glimlachend als altijd. De man, of het mannetje, ziet er wel grijs en ietsje kalend, maar nog steeds heel afgetraind en vrolijk uit. Een voorbeeld voor ons allemaal dus!

Speciale klik

Hij kwam niet alleen voor de lol, de hoofdsponsor van PSV had hem betaald bij wijze van pr-stunt. Anderhalve ton, naar verluidt. Of Gerald Vanenburg, die met hem op een praalwagen klom, dat ook heeft ontvangen… lijkt ons sterk. En waar was Stan Valkx eigenlijk? Dat was toch de grote vriend van Romário?

Filmpje over ‘de klik’ van Vanenburg en Romario

Vanenburg is wel een ouwehoer, maar hij was een getalenteerd voetballer. Maar die Romário, zunne goeie hebben we nog nie gehad…godnondeju!

Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebookpagina

Volg ons op Twitter: @FalderNL en mis niets dat elke dag leuk, interessant of tof is.

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT