Sport

Sport

FALDER SNACK #61: Badr is terug, en hij is boos!

badr

Vanavond maakt Badr Hari zijn comeback

Het eenmans deconstructiebedrijf heeft vanavond zijn jongste klus. Hij mag een Roemeen slopen. 21:00, voor 13 euro’s ben je er (digitaal) bij.

Badr Hari is een sloper, en hij is terug. Met verse furie, moordlust en bloemkolerigere oren dan ooit tevoren staat hij klaar om een nieuw slachtoffer van een vuistvol hersencellen te ontdoen.

Sinds 21 december lag Hari eruit. Dat was de nacht van het teleurstellende knuffelpotje tegen sportschoolverslaafde Rico Verhoeven. Toen het net begon te spetteren, en Verhoeven de kometenregen op zijn gezicht voelde, ging Badr door zijn enkel. Heel lullig. Alsof hij verkeerd uit de auto stapte. Hij zakte in, het gevecht was over. Kosmische ironie, trouwens, dat de bokser die iemands been er half aftrapte in een nachtclub zijn enkel verstuikt tijdens z’n belangrijkst wedstrijd.

Vanavond vecht Badr tegen Benjamin Adegbuyi (een naam die ik zéker gecopy-paste heb), het trainingsmaatje van Verhoeven. Ik zou Benjamin niet willen zijn. Tijdens de weging keek Badr met een roofdierblik die leeuwen nog een beetje overdreven zouden vinden.

Het wordt een gevecht tussen de gedegen sportman (Benjamin) en de Olympische moordenaar (Badr). Een partij tussen een betonnen muur en een sloopkogel. Badr is in ieder geval niet bang. Hij noemde Benjamin een tussendoortje. Hij kan zeggen wat hij wil, ik heb liever een Twix, dan een boomlange Roemeen met buikspieren als helcirkels.

Als Badr deze partij wint, dan zal hij het volgend jaar opnieuw opnemen tegen Verhoeven.

FALDER voorspelt: Badr wil koste wat het kost winnen. Hij zal alles doen. In zijn handschoenen verstopt hij hoefijzers (dat is bij zijn club héél gewoon), en hij smeert zijn scheenbenen in met covid. Dit hebben wij in toto ingevoerd: ronde 3 gaat Hari neer, maar hij staat – nóg bozer – weer op. In ronde 4 begint Benjamins wenkbrauw te bloeden – terwijl die gehecht wordt trapt Badr de scheidsrechter in elkaar. Na wat oplapwerk, en een verse, doodsbange scheidsrechter, breekt Badr de ban in ronde 5, en slaat hij Benjamin knock-out. Badr Hari wordt shirtloos, gehuld in een Marokkaanse vlag, op de rotterdamse straten gespot. In zijn hoofd alvast in de clinch met Verhoeven.

Om je de angst alvast in te boezemen

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT