Sport

Sport

Gaat PSV Oranje WK maken?

Het WK voetbal raast nog even door. Nou ja raast… Opvallende Man van de Week is in elk geval PSV-er Gakpo die Oranje tot nu toe in de strijd houdt.

Het spel van Oranje op dit WK is tot nu toe niet om aan te zien. Traag, tikkie terug en weinig voorwaarts. Intussen is er slechts een held opgestaan en dat is Cody Gakpo.

Nederland en de rest van de wereld zijn in de ban van deze PSV-er. Engelse media zien hem zelfs al als spits bij Manchester United…

Wij zijn persoonlijk niet zo van PSV, maar voor een geslaagd WK zetten zelfs wij, hoewel met grote tegenzin, even onze principes en voorkeuren opzij.

Maar hoe zou het eigenlijk voelen om als enige voetballer een tikje boven het spreekwoordelijke maaiveld te komen? En dan is Gakpo ook nog eens geen hoogvlieger. Al die zogenaamde sterspelers als Depay, Bergwijn en Frenkie de Jong moeten zich kansloos voelen in de hitte van Qatar. Gakpo geeft iedereen het nakijken. Torenhoge verwachtingen had iedereen van dit elftal, maar we komen bedrogen uit. Of is Van Gaal de coole planner en gaat Nederland al wandelend scorend met de wereldbeker aan de haal?

De Engelse krant The Sun denkt intussen dat Gakpo kanshebber is voor de Gouden Schoen. Draven ze niet een beetje door daar in de UK? Het is al erg genoeg dat een PSV-er het lot van Oranje in handen heeft…

Foto: shutterstock

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze
Facebookpagina

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT