Gilbert Lefeber

Gilbert Lefeber

Rutte III: als je haar maar goed zit

Het nieuwe kabinet is aangetreden. De aandacht ging vooral uit naar de hippe schoenen van Hugo de Jonge, maar hoe is het eigenlijk met het kapsel van de heren ministers gesteld?

Gilbert Lefeber, ondernemer en kapper, én Falders haarstrateeg, werpt een kritische blik op de kapsels van het nieuwe kabinet Rutte III.

Marc Rutte (Minister President-VVD)

Een verzorgd en zakelijk kapsel met een sterke uitstraling. Hij moet ervoor zorgen dat het haar netjes in een scheiding is gekamd. Met een niet te nat product vervolgens accenten in het haar kammen.

Cijfer: 7

 

Wopke Hoekstra (Financiën-CDA)

Geen duidelijk model, dus te nonchalant. Voor iemand die financiën doet moet alles kloppen. Netjes oren vrij geknipt en een duidelijke lijn door het haar in een scheiding te dragen. Door de oren vrij te houden en iets meer haar op het voorhoofd wordt zijn persoonlijkheid sterker.

Cijfer: 6

 

Hugo de Jonge (VWS/Vice minister president)

Die heeft het begrepen. Een jonge, frisse uitstraling met een coupe van nu. Een tip: zorg dat het elke dag zo zit.

Cijfer: 8

grijs haar

Bruno Bruins (Onderwijs-VVD)

Als je dunner haar krijgt bovenop, laat het dan lekker kort knippen. Dat staat veel frisser!

Cijfer: 5

 

Arie Slob (basis VO/media)

Te korte lagen bovenop en zijkanten te lang. Tip: laat bovenkanten langer groeien en zijkanten kort knippen. Dit maakt het gezicht breder en sprekender.

Cijfer: 5

 

Ferdinand Grappenhuis (Justitie en veiligheid)

Als je iets minder haar krijgt is het het beste om het kort en netjes te houden. Dus elke 2 weken naar de kapper voor deze coupe. Heeft goede uitstraling. Tip: kies een modernere bril.

Cijfer: 7

 

Sander Dekker (Rechtsbescherming)

Op zich een goed kapsel mits het netjes wordt bijgehouden. Let op het gebruik van producten, verdeel het netjes over het haar.

Cijfer: 7

 

Eric Wiebes (economische zaken/Klimaat)

Veel te veel nekhaar en bakkebaarden. Elke 4 weken je haar netjes laten maken met een ‘fresh haircut’ en hou de zijkanten kort.

Cijfer: 4

 

Wouter Koolmees (Sociale zaken)

Beetje studentikoos kapsel. Het wordt tijd voor een serieuzere look. Ik adviseer het goed kort te houden aan alle kanten. Dit haar, gecombineerd met deze bril, geeft een top look!

Cijfer: 6

 

Halbe Zijlstra (Buitenlandse zaken)

Een hele verbetering, geen middenscheiding meer. Laat het nu nog lekker strak knippen en neem een voorbeeld aan Hugo de Jonge.

Cijfer: 6

 

 

Gilbert Lefeber heeft twee zaken en coacht andere kappers in nieuw kniptechnieken en ondernemerschap. Zie ook: http://www.coiffuresgilbert.nl/

 

 

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT