Sex

Sex

Volgens seksuologen maak je zo een seksfantasie bespreekbaar

Droom je nou al zo lang van een trio? Met een andere vrouw een keer het bed in duiken? Ben je toe aan wat extra verleiding in je relatie?

Wat je seksfantasie ook is, soms kan het lastig zijn om die bespreekbaar te maken. Je weet gewoon niet hoe je het je eigen partner kan vertellen. Volgens seksuologen kun je dat het beste zó aanpakken:

Hou het luchtig
Maak het allemaal niet te zwaar als je vertelt wat je een keer spannend lijkt. Maak het niet te groot en niet iets dat echt móet. Gewoon iets wat je lekker lijkt, wat je interessant lijkt om te ontdekken in bed… Leg het gewoon uit en kijk hoe hij of zij reageert.

Kies het goede moment: vaak in bed…

Vaak is het beste moment om zoiets te vertellen als jullie allebei in the mood zijn en in bed liggen. Je begint dan met wat dirty talk en zo kun je een beetje vissen wat je partner wel niet ooit nog wil proberen in zijn of haar leven. Zo kun je ook je eigen fantasie erin gooien en er daarna lekker wild op los seksen.

Ik ken iemand die…

Nog niet helemaal klaar om zélf aan te geven dat je handboeien wel kinky vindt? Dat je een keer een klap op je billen wilt ontvangen als je bijna komt? Maak het makkelijker voor jezelf en zeg tegen je partner dat je ‘iemand kent die dit en dit ooit heeft gedaan’. Zo kun je goed aftasten wat de reactie van de ander is en of het dus iets is dat de ander ook wil proberen.

Schaam je niet

Gewoon soms over hebben en dan kun je het ook wel weer een tijdje parkeren. Heeft het haast? Vast niet: je kunt het ook soms zeggen en dan kijken of het er een keer van komt in de slaapkamer . Of neem zelf initiatief en koop gewoon die grote vibrator en neem die mee het bed in. Wedden dat de ander dan niet zo snel ‘nee’ zegt, omdat het dan eigenlijk wel gewoon heel lekker en spannend is? Initiatief nemen kan heel aantrekkelijk zijn.

Dit artikel verscheen eerder op Amayzine.com

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT