Memoires van een gescheiden man

mannenpraat

Ivo (gescheiden): ‘Ik date met de beste vriendin van mijn ex’

Ivo (51) is gescheiden. Hier deelt hij zijn diepste zielenroerselen.

Ivo: ‘Ik weet eigenlijk niet meer precies hoe het zo is gekomen. Het maakt de zaken nog gecompliceerder, dat ben ik met je eens. Maar ja, dingen lopen soms gewoon vreemd.

In een scheiding lopen zoveel zaken door elkaar heen. Je bent heel erg zoekende en je praat nogal veel met mensen. Een ervan is dus die beste vriendin van mijn ex-vrouw. Kijk, je hebt bij een uit elkaar gaan altijd mensen die partij trekken voor de een of de ander. Vrienden in dit geval doen dat ook. Ik vind dat echt shit, maar het gebeurt. Ik wil dit ook niet. Ik begrijp dat sommige vrienden voor mijn ex kiezen, en andere voor mij.

De beste vriendin, Saskia, bleek een enorme steun voor mij te zijn. We hebben echt uren lang zitten praten, soms avonden achter elkaar. Ze trekt eigenlijk niet echt partij, wil een gesprekspartner zijn voor ons beiden. Maar ja, mijn ex weet inmiddels dat ze met mij praat en dus heeft zij de banden helemaal verbroken.

Vorige week was Saskia weer bij mij en na een flesje of twee rode wijn gebeurde het opeens. We zoenden! Mijn God, ja, dat was wel even schrikken.

Van het een kwam het ander, en nu heb ik gewoon een heuse date met de beste vriendin van mijn ex!’

Foto: Getty 

deel 1

deel 2

deel 3

deel4 

deel5

deel6

deel7

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT