Nieuws

Nieuws

51 is onze koning inmiddels. Waar zou hij liever zijn feestje vieren?

Willem-Alexander viert zijn 51-ste verjaardag. Wat zou hij vandaag het liefst doen? Wij weten het.

In tegenstelling tot zijn moeder, die liever kakkineus en wuft in een ivoren torentje neerkeek op het plebs, is Willem weliswaar echt een man van het volk, maar als republikein (Falder Sjaak) ben ik geen fan van het koningshuis, want je krijgt privileges op basis van een of ander belachelijk snobistisch concept. Maar goed, de vlaggen wapperen en de oranje tompouces wachten, dus geen politiek gedonder vandaag.

Veel zwaaien en weinig lol...

Groningen? Saai!

Nee, onze Willem is 51 jaar en hij viert zijn feestje in het door aardbevingen geteisterde Groningen. Heel de boerengemeenschap is daar uitgerukt om hem en zijn 4 vrouwen een dag lang te vermoeien met sneue serenades, veel te lange uiteenzettingen over de oude ambachten en de onvermijdelijke proeverijen van goedbedoelde streekgerechten.

Ibiza!

Terwijl Willem natuurlijk – en dat begrijpen wij als geen ander – veel liever leuke dingen zou willen doen op zijn verjaardag. Wij weten er wel een paar. Pak je eigen vliegtuig, Willem en vlieg vandaag naar Ibiza om daar met je beste maten tot diep in de nacht wild te feesten. Je wordt per slot van rekening niet elke dag 51 jaar. Geen zin om te vliegen? Trek al je dure auto’s uit de garage en organiseer vandaag een toffe rally langs de beste cafés van Nederland. Je bent en blijft niet voor niks Prins Pils! Eindstop is natuurlijk een aangenaam huis van plezier. Toch liever thuis? Organiseer een houthakkersfeest in dat mooie bos van je in Wassenaar en sluit af met een vette BBQ en al je beste vrienden. Proost, Willem!

Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebookpagina

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT