Nieuws

Nieuws

Even mauwen over vrouwen: Mariëtte Hamer

Mariëtte Hamer is de tante van vroeger waar je niet naast wilde zitten tijdens het familie-etentje. Zij is brandnetels, verbrande aardappelen en een splinter in je vinger. Toch snappen wij waarom zij op deze wereld is.

Onze Lieve Heer schiep de wereld in zeven dagen en hij dacht dat het goed was. Toen zag hij Adam en Eva in het paradijs eten van de verboden vrucht en hij wist dat hij nog één klus moest klaren. Daarom creëerde Onze Lieve Heer met vooruitziende blik Mariëtte Hamer.
Mariëtte Hamer kunnen we sindsdien in hetzelfde rijtje plaatsen als brandnetels, verbrande aardappelen, een splinter in je vinger, oude spruitjes, een bult op je hoofd of beschimmeld brood. Het doet zeer en het smaakt niet.

Familiediner

Mariëtte Hamer is de tante waar je naast komt te zitten tijdens een familie-etentje van achtgangen en je weet dat je een lange avond tegemoet gaat. De hele avond praat ze eindeloos door, over ziektes die ze onder de leden heeft, over haar kinderen die nooit iets fout doen, over haar saaie man. Na een uur ben je murw gebeukt en dan zijn er nog zes gangen te gaan.

Maar daar waren Harvey Weinstein, Bill Cosby, Kevin Spacey en The Voice en we snapten waarom Mariëtte Hamer door Onze Lieve Heer op deze wereld is gezet.

Zo werd Mariëtte Hamer regeringscommissaris seksueel overschrijdend gedrag en dat is goed. Niemand als zij die de ernst van seksueel overschrijdend gedrag zo duidelijk kan maken. Niemand als zij die weet dat de combinatie van monotoon praten en een chagrijnig gezicht elke lust in het leven doet vergaan. Als Mariëtte Hamer in een stoel van The Voice had gezeten had zij Ali B en Marco Borsato verbaal gecastreerd en hadden zij zich laten omscholen tot kloosterlingen.
Mannen, mocht er onder u iemand zijn die moeite heeft de handjes thuis te laten, denk gewoon aan Mariëtte Hamer en elke vorm van opwinding is verdwenen.
Mariëtte Hamer zorgt ervoor dat seksueel overschrijdend gedrag wereldwijd de kop in wordt gedrukt, dat is zeker.

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze 
Facebookpagina

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT