Nieuws

nu

Gucci? Nee, gewoon een Zeemannetje

Vergeet Gucci, Dior of Yves Saint Laurent. Zeeman lanceert collectie design zonnebrillen van premium kwaliteit voor maar 24,99.

Na de trouwjurk, sneakers en een parfum, gaat Zeeman opnieuw keihard in tegen de gevestigde orde.

Zeeman verbaast zich namelijk over de belachelijk hoge prijzen die voor design zonnebrillen van hippe modemerken worden betaald.

Veel mensen gaan er volgens de retailer blind van uit dat het met de kwaliteit wel goed zit. Maar is dat wel zo? Betaal je ook echt voor kwaliteit? Om daarachter te komen ontwikkelde Zeeman zelf een collectie design zonnebrillen samen met een beroemde brildesigner. De uitdaging: een collectie echte design zonnebrillen van premium kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

Zeeman heeft de zonnebrillen met de hand laten ontwerpen. En gemaakt van premium materialen, in grote aantallen.

Rechtstreeks bij één van de bekendste fabrieken waar ook andere premium zonnebrillen worden gemaakt. De zonnebrillen zijn te koop in eigen winkels. Zonder luxe brillenkokers. Wat blijkt? Als je alles eenvoudig houdt, hoeft een design zonnebril van premium kwaliteit niet meer dan 24,99 te kosten. Bij zonnebrillen van dure fashion merken betaal je vooral voor de hoge marges van de vele tussenschakels. Zoals importeurs, groothandels en de luxe winkels en warenhuizen waar de zonnebrillen worden verkocht.

ClassicZ en SpecialZ

De collectie heeft twee verschillende lijnen. De ClassicZ collectie bestaat uit 5 ontwerpen die zijn geïnspireerd op de basisvormen van klassieke brilmonturen. Ieder montuur heeft een tijdloos design en is zo ontworpen dat ze veel mensen goed staan. De collectie heeft Zeeman in grote aantallen laten maken en is vanaf 24 mei om 09.00 uur te koop in de Zeeman winkels en de webshop voor 24,99.

ClassicZ

Daarnaast komt Zeeman ook met een SpecialZ collectie. Deze bestaat uit 3 opvallende ontwerpen in speciaal voor Zeeman gemaakte kleuren. Deze exclusieve zonnebrillen zijn in een gelimiteerde oplage gemaakt en zijn vanaf 24 mei om 9.00 uur alleen in de webshop van Zeeman te bestellen voor 49.99.

Foto’s: Zeeman

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT