Leuke man gezocht

Leuke man gezocht

‘Psycho die je bent’

Onze Tess (51) date zich gek op zoek naar een leuke man. Maar soms komt ze een exemplaar tegen. Nee joh, dat kan toch gewoon niet.

We hadden afgesproken op het strand, rondje wandelen, koffietje doen en wat kletsen. Hij was lang, donker en had een volle lach en dito lippen. Aantrekkelijk dus, in mijn ogen. Hij stapte zijn treurige witte Tesla uit (toen had ik het al kunnen weten) en ik kwam al lachend op hem af op de parkeerplaats bij het strand. Samen liepen we keuvelend de trappen op richting het water. Tikje hooghartig was ie wel, dat had ik ook al gemerkt tijdens het appen. Maar niets om me zorgen over te maken. Het was leuk; de wandeling, het koffiedrinken en uiteindelijk ook een lunch met wat wijn. Met rode konen namen we afscheid op de parkeerplaats, gepaard met heftig zoenen. Dat duurde zo’n 15 minuten en op wolken stapte in mijn auto in.

Dat is gek

De dagen daarna appte we veel, hij zat voor zijn werk in het buitenland. En tuurlijk waren er wat vreemde dingen, maar niets om me echt zorgen over te maken. Dacht ik. Zo kende bijvoorbeeld iedereen op die zakenreis inmiddels mijn naam, wisten ze hoe ik eruit zag, wat we gedaan hadden, hoe we elkaar hebben leren kennen en ze waren zelfs getuige van een telefoongesprek tussen ons. Hij videobelde mij, met iedereen op de achtergrond… ‘Zwaai even, iedereen kent je al!’ Ja, dat vond ik gek. Ik keek als een konijntje in koplampen. Ondanks de lichtroze bril.

Verrassing

Het weekend hadden we afgesproken. Zaterdagochtend belde hij: ‘Ik heb een verrassing, neem wat spullen mee.’ Pas toen ging er een belletje rinkelen. Ik zei dat ik niet wilde overnachten ergens en dus ook niets meenam. Dat dit pas de tweede date was, rustig aan, even normaal doen. Ik voelde nu nattigheid. Hij kwam me halen, we reden naar Utrecht en hij had ondanks mijn tegenwerpingen een hotelkamer geboekt. ‘We kopen wel kleding voor je’, zei hij. Ik was perplex, wie de fuck denk jij dat je bent? Vooral toen ik het kaartje en de rozenblaadjes op het bed zag: Lieve Tess, wil je verkering met mij? Is hij geestelijk niet in orde of zo?!

Blind van woede

Uiteindelijk ben ik na het diner met de trein terug naar huis gegaan en heb hem huilend (no joke) op bed achtergelaten. Maandag stond ie voor het kantoor van een belangrijke klant van mij. Belde me: ‘Hi! Ik sta buiten het hek, wil even met je praten.’ Blind van woede was ik: ‘WTF doe je hier! Dit is de druppel, ik wil je niet meer zien. Bel me niet meer, vergeet mij, psycho die je bent.’ Hij was even stil, begon wederom te huilen en ik drukte hem weg. Ik heb nog een tergend lange app van hem gehad waarin hij dramatisch afscheid nam van mij. Dag P. Je hebt je voorletter niet mee.

Tess (51) is al jaren actief op verschillende datingapps en -sites. Op Falder schrijft ze haar meest leuke en bizarre ervaringen met mannen van die leeftijd en soms wat jonger. Alle namen zijn uiteraard fictief. Anders komt ze nooit meer aan de man.

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT