Vrouwen van wie we houwen

Vrouwen van wie we houwen

Je schoondochter? Hoe bloot mag ze?

Stel dat je een schoondochter hebt als topinfluencer Anna Nooshin. En ze laat voortdurend van deze soort foto’s zien. Wat moet je daar dan mee?

Er zijn echt heel redenen om Anna Nooshin te omarmen als ze jouw schoondochter zou zijn. Nooshin werd in Iran geboren en vluchtte op zevenjarige leeftijd met haar ouders en zus naar Nederland om daar asiel aan te vragen. Dit valt allemaal te lezen in haar boek ‘On Top’ dat ze in 2015 publiceerde. Ze begon dus hier met niets maar beheert nu een miljoenenbedrijf. Haar eigen persoontje is daarin het meest belangrijke product. Ze is nu een van onze meest belangrijke influencers en kan bedragen met vier, en zelfs vijf nullen noemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Daarnaast is ze regelmatig op TV te zien. Zo trad op in De Slimste Mens, was jurylid in Holland’s Next Top Model, mode- en lifestyledeskundige aan RTL Boulevard. Bovendien trotseerde ze de jungle in Expeditie Robinson. Maar ja, hoe sta je er tegenover als je schoondochter van deze niets verhullende beelden op instagram publiceert? Dat is de vraag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT