Sex

Sex

5 tips voor een (nog) beter voorspel

Foreplay wordt door veel mensen gezien als optioneel.

Het ‘voorgerechtje’ voordat je aan het hoofdmenu begint. Het hoofdmenu is in dit geval penetratieseks. Maar seks is zoveel fijner als je gebruik maakt van alle opties van het menu en daarom geeft LotteLust je tips hoe je van het voorspel de hoofdact maakt.

1. (Tong)zoenen!
Laten we eerlijk zijn: zoenen is een van de lekkerste dingen om te doen tijdens het voorspel, vooral als het met toewijding en passie wordt gedaan. De meeste stellen zoenen wel even voordat ze beginnen met een sekspartij, maar een uitgebreide tongsessie is het vaak niet. Vaak wordt het afgeraffeld omdat we zo opgewonden zijn dat we meteen verder willen met het volgende. Een lange (tong)zoen is een belangrijk onderdeel van opwindend voorspel. Begin met langzaam zoenen. Zachtjes om elkaars tong draaien, zuigen op zijn onderlip of plagerig met je tong langs zijn mond likken.

2. Massage
Een massage, weer iets wat we niet vaak genoeg doen. Het hoeft niet eens seksueel te zijn, maar dat mag natuurlijk wel *wink wink*. Een full body massage is de ideale manier om het vuurtje aan te wakkeren. Trakteer je lief daarom eens op een lekkere intense massage. Of je nu de skills hebt of niet, no worries, het gaat om de act itself. Niet alleen doe je hem hier een plezier mee, denk eens aan hoe opwindend het voor jou is om dat heerlijke lijf van je vriend in te smeren. Of andersom: als hij met zijn handen jouw lichaam van top tot teen verwent. En ook hier weer: take it slow.

Mocht je nou echt een ramp zijn met masseren, dan zijn er online handige tutorials voor beginners te vinden.

3. Sexting
Wie heeft ooit gezegd dat voorspel alleen in de slaapkamer kan plaatsvinden? Welnee! Foreplay kan al uren van tevoren beginnen, als jullie nog niet bij elkaar zijn. Stuur je lover overdag al een stout berichtje. Iets in de trant van: ‘Vanavond ga ik je gek maken’. Alle do’s en don’ts lees je in het sexting dossier van LotteLust.

4. Kriebelen
Je kunt elkaar natuurlijk heel rustig kriebelen met gebruik van je handen, maar wil je eens iets nieuws proberen, gebruik dan een kietelveer. Hiermee creëer je een prikkelend gevoel en maak je de huid van je bedpartner supergevoelig (of hij die van jou). Wil je nog een stapje verder, experimenteer dan met spanking.

5. Lapdance
Geef de ogen van je lovers eens goed de kost en show je meest sexy dansmoves. Trek je mooiste lingeriesetje aan of koop gewoon een nieuwe en verleid met wat sensuele heupbewegingen. Inspiratie nodig? Lees hier hoe je hem of haar gek maakt van verlangen met een uitdagende lapdance.

Dit artikel verscheen eerder op Amayzine.com

 Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT