Wij zijn wij?

Wie Zijn Wij?

FALDER(appes) is het online magazine voor de man die de kwaliteit van leven al heeft ontdekt en wil vergroten. Kinderen groeien op, of gaan de deur uit. Carrières zijn op de rails gezet, of zijn juist rijp voor verandering. Falder mannen zijn modern, houden van vernieuwing, zijn eigenzinnig.

Falderappes is bargoens voor geteisem, schorem en Janhagel. FALDER biedt geen gelul-meningen, kwaliteit met een bite, scherpe humor en altijd eigenwijze suggesties hoe jij je leven nog leuker kan maken. FALDER is de schaamte voorbij, weg met de fatsoensrakkers!

Dit is het magazine voor mannen die hun leeftijd niet zien als een belemmering, maar juist als aansporing om alles uit het leven te halen. Het beste moet nog komen (dus niet zeuren). Pak je kansen. Geen lef, geen glorie.

FALDER is van en voor ‘ons soort mannen’. Mannen die kennis en ervaring willen delen op het gebied van media, lifestyle, geld, carrière, relatie, seks, fun, food en ontspanning. Overigens zijn vrouwen hier ook welkom hoor! Want ook die steken vast nog iets van ons op…