Nieuws

nu

Puur natuur Sophie Hilbrand: ‘Wij hebben eerbied voor jouw grijze haren’

Tv-presentatrice Sophie Hilbrand krijgt er flink van langs van enkele vrouwelijke influencers die haar inschatten 'alsof ze al twintig jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is’. Wat is er mis met gewoon je rimpels waarderen?

In de podcast Geen Filter bespraken Tamara Elbaz en Maria Tailor, bekend van de realityshow The Real Housewives of Amsterdam, samen met presentator Farja Farvardin het uiterlijk van Hilbrand. ‘Af en toe maak ik een screenshot, en die stuur ik dan naar mensen,’ vertelt Elbaz in de podcast, waarop Tailor in lachen uitbarst. ‘Waarom zie je er zó uit? Het is niet nodig om er zo uit te zien toch. Ik ben misschien een beetje en karikatuur, maar ik zie er wel representatief uit. En Sophie Hilbrand ziet er uit alsof ze al 20 jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is. Ik kan er niks beters van maken.’ Aldus beide dames in het AD.

Wat een ongelooflijke onzin. Eindelijk eens iemand die gewoon de natuur accepteert en trots is op haar rimpels. Waren er maar meer mensen zoals zij. Anno 2024 is oud, gerimpeld en grijs gelijk aan afgeschreven, lelijk en dus halfdood. Iedereen heeft het recht om te kiezen hoe zij omgaan met hun eigen lichaam en veroudering. Schoonheid is echt veel meer dan alleen de buitenkant, en de keuzes die iemand maakt over hun uiterlijk zouden niet het onderwerp van kritiek of spot moeten zijn. We zijn allemaal uniek en dat is juist wat ons speciaal maakt.

En wat stoer en stijlvol van Sophie om die eigengereide, volgespoten dames uit te nodigen in de studio en van repliek te dienen. Sophie piekert er niet over om botox in te zetten (‘Dan lijkt iedereen op elkaar’), of om haar lokken van een blonde spoeling te voorzien. Geweldige actie en toonbeeld van karakter. Halleluja! Wij kunnen die puur natuur-aanpak optimaal waarderen. Zo doen zoveel mensen het, en die hebben allemaal geen boodschap aan ongepaste opmerkingen over ouderdom en vergrijzing. Doneer liever al dat geld van je botox, fillers en facelift aan een goed doel…Je kunt proberen rimpels en verval tegen te houden, maar iedereen weet: uiteindelijk verliest iedereen!

Daarom Sophie, namens de redactie van Falder hier voor jou Gert Timmermans uit 1964 met het lied Ik heb eerbied voor jouw grijze haren!

Gert Timmermans met Eerbied voor jouw grijze haren

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT