Fun

Fun

Vraagt een knappe dame hulp vanwege een lekke band

Lente stappen we massaal op de fiets. Maar onze foute oom komt mij daar toch met een paar foute fietsmoppen. Dan liever toch maar weer de (benen)wagen?

Jantje wil een nieuwe fiets

Jantje vraagt aan zijn vader en moeder een fiets. Z’n vader legt hem uit. ” Ik ben net ontslagen en we moeten de hypotheek afbetalen. We kunnen ons dat nu niet veroorloven, okè?” De volgende morgen komt Jantje de trap af met een koffervol kleren. Zijn vader ziet het en vraagt: “Jantje, wat ga je doen?” Jantje antwoordt: ” Toen ik vannacht langs jullie kamer liep hoorde ik je zeggen “ik trek me terug!” Daarna zei mama: “wacht even, ik kom ook!” “Ik ben niet zo dom dat ik hier in m’n eentje achterblijf met een zware hypotheek op mijn schouders, zonder fiets!”

Meisje komt te laat thuis

Een meisje gaat uit en komt veel te laat thuis.
“Ik had onderweg een lekke band,” verklaart ze.
“Dat geloof ik ook,” zegt haar vader .
“De lijm loopt nog langs je benen.”

Een agent houdt een mooi meisje op de fiets aan...

Wielrenner en vrouw hebben een slechte relatie

Een wielrenner gaat samen met zijn vrouw naar de therapeut, omdat de klad in hun relatie zit. De therapeut vraagt wat het probleem is. De vrouw van de wielrenner begint met een waslijst aan klachten. Opeens staat de therapeut op, gaat naar de vrouw toe, rukt haar de kleren van het lijf en bedrijft geweldig de liefde met haar! De vrouw ligt geheel tevreden na te hijgen op zijn bureau.De therapeut kijkt naar de wielrenner en zegt: ‘Dit heeft uw vrouw nodig. Zeker zo’n drie keer per week.”
De wielrenner krabt zich op zijn hoofd en antwoordt:“Uhh… op maandag, woensdag en donderdag moet ik fietsen. Dus ik kan haar maar twee dagen per week bij u brengen.”

Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebookpagina

Volg ons op Twitter: @FalderNL en mis niets dat elke dag leuk, interessant of tof is.

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT