Relaties

Relaties

Een minnares, ja, waarom nier?

Soms is het leven en de liefde hopeloos. Dan kan een derde persoon zorgen voor een sprankje hoop en wellicht nieuwe impulsen.

Elias is 57 en geeft een inkijkje in zijn dramatische huwelijk dat al jaren seksloos is. Kinderen zijn er wel, maar die zijn allemaal zonder hartstocht en op een soort klinische, biologische wijze verwekt. Elias smeekt zijn vrouw – na bijna 25 jaar samen te zijn – bijna om een aanraking, een teken van communicatie. Hoeft allang niet meer seks te zijn, want die hoop heeft hij eigenlijk al enige tijd geleden opgegeven, dan maar een laffe massage met samen gekochte geparfumeerde olie van Rituals. Maar zijn vrouw vindt het maar gezeur, gedoe en zwijgt en zucht enkel. Ze gaan nu in relatietherapie.

Wij zijn geen relatieprof en zeker geen psychiater, maar ergens diep in ons systeem zegt een stem: neem een minnares. Volgens de deskundigen ontstaan die situaties door verschillende factoren: een nieuwe verliefdheid en dat betekent nieuwe aandacht en naar elkaar luisteren; adoratie en het opnieuw ontdekken van de lichamelijke liefde met iemand anders; een nieuwe impuls aan een soms ingeslapen leven en energie door verliefdheid en de wil om elkaar te zien.

Een minnares kan jouw ogen openen en een totaal nieuwe wereld tonen. Je bent niet voor niks 57 jaar geworden! Het is nu of nooit. Je bent de schaamte voorbij en een nieuwe liefde zal nieuwe en onvermoede energiebronnen aanboren. Nu kan het nog…

 

Foto: Shutterstock

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze
Facebookpagina

 

 

 

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT