Nieuws

Nieuws

Welk (auto)merk wil jij op je lichaam laten tatoeëren?

StukTV-presentator Stefan Jurriëns is zo'n fan van Alfa Romeo, dat hij dat sinds vandaag op zijn lichaam uitdraagt. Is er een (auto)merk dat ze ook op jouw lichaam mogen tatoeëren?

Kijk je wel eens naar de hide-and-seeks van StukTV? Geweldig spannend toch, deze achtervolgingstelevisie. In het dagelijks leven houdt presentator Stefan Jurriëns ook van een sportieve rijstijl. Daarom is hij wezenloos fan van Alfa Romeo. Voor de kenners onder ons: eerst reed hij een Alfa Giulietta. Daarna een Stelvio en nu een Tonale.  Zij vriendin bestuurt ook nog eens een Mito. De voorliefde voor het Italiaanse automerk is zo groot, dat hij dat ook op zijn lichaam wilde vastleggen. Toen ze dit bij Alfa Romeo hoorden, vonden ze nogal bijzonder. Daarom nodigden ze Stefan hoogstpersoonlijk uit om naar Turijn te komen. Daar lag een ontwerp van de hoofddesigner van het automerk (B0b Romkes) klaar, om op zijn lichaam te tatoeëren. Wat dus vanmorgen geschiedde.
Wij vragen ons af? Is er (auto)merk waar jij zo’n fan van bent, dat jij dit ook best zou kunnen laten doen? Er schijnt overigens zelfs iemand met een afbeelding van John de Wolf op zijn rug rond te lopen. Misschien is er wel een persoon die jij voor eeuwig in het lichaamsvlees wil laten branden? OOk goed. Ons motto is in elk geval: nooit te oud om buiten de gebaande paden te treden.

Alfa Romeo-ontwerper Bob Romkes toont zijn ontwerp aan Stefan Jurriëns

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT