Food

Food

Verwen jezelf: verruil de afhaalchinees voor een 2-sterrentent

Het leven is al saai genoeg. Ga eens een vorkje prikken voor 1000 euro (inclusief slapen).

Tja, de rijken der aarde draaien er hun hand of portemonnee niet voor om. Maar wij gewone stervelingen lopen hard weg en gaan voor een kroket of bal gehakt.

Toch is aanschuiven bij een heus sterrendiner een heel leuke en interessante ervaring. Zeker in dit geval.

Het diner is niet alleen vanwege het eten spectaculair. Op de tafel en op de wand krijg je in de Imperial Suite van hotel Okura namelijk de rijke historie van het champagnehuis levendig geprojecteerd dankzij een digitale creatie.

Vogels vliegen, romantische figuren dansen en springen over je bord en je volgt een digitale tour door de wijnkelders van Ruinart.

Intussen plaatsen obers met speels gemak oesters met oscietra kaviaar, tarbot met koningskrab, hoender met wintertruffel en nage de agrumes tussen de bewegende beelden voor je neus. Gerechten die uiteraard vergezeld worden door de exquise champagnes van Ruinart zoals Ruinart Blancs de Blancs, Dom Ruinart Rose 2007 en Ruinart R.

Na het diner kun je heerlijk uitrusten in een riante en superluxe suite van het Hotel Okura in hartje Amsterdam.

Deze digitale creatie is een eenmalige culinaire ervaring in Nederland en is normaliter enkel te boeken in de champagne hoofdstad Reims. Speciaal voor de gelegenheid is The Imperial Suite omgedoopt tot Suite 1729, het vestigingsjaar van Maison Ruinart.

Heb je net de Staatsloterij gewonnen of heb je goed belegd? Wat let je en plan je uitje op 10, 12, 17 november of op 8 december 2022. Alle informatie via groups@okura.nl

 

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT