Nooit te oud om te leren

Nooit te oud om te leren

Nooit te oud om te leren: dit zijn haar zes favoriete ‘stand’-punten

Je bent natuurlijk een meester tussen de lakens. Maar heb je je ooit goed in haar stand-punten verdiept. Hier zijn er zes.

And the winner is: Doggystyle

Met dit standje vind je bij haar nooit de hond in de pot. Dit haar absolute favoriet. Dat komt goed uit, want dat geldt ook volgens onderzoek voor het mannelijk deel van de bevolking. Vrouwen houden hiervan, omdat ze manlief diep in zich kunnen voelen. Ook haar G-plek wordt zo gestimuleerd. dat is dus dubbel voordeel.

Nummer 2:  Missionarisstand

Waarom heel gewoon dus heel fijn kan zijn. De missionarisstand is seks zoals je dat bij je eerste voorlichting leert. Het is bijna zoals ademhalen: een automatisme. Waarschijnlijk deden onze voorouders het ook al zo in het Stenen Tijdperk (best hard op zo’n matras van steen). Zij onder, jij boven. De instincten bij beiden doen de rest. Meer hoeven we er niet over kwijt.

Nummer 3: Cowgirl

Zij is de cowgirl, Jij bent voor haar het ware, uhhh paard. Waan je overigens niet de hoofdrolspeler in een groot rodeospectakel. Jij ligt op je rug, zij heeft de leiding en bepaalt het tempo. Het enige dat ze hoopt dat steigert is niet jij, maar je geslachtsdeel.

Nummer 4: Reverse cowgirl

Ja, in deze rangschikking nog eentje waarbij jij je koest houdt. Wederom is zij de rodeoberijdster die het tempo bepaalt. In vergelijking met de voorgaande positie keert zij jou volledig de rug toe. Vindt ze spannend. Al is het maar omdat ze zo haar fantasie helemaal de vrije loop kan laten gaan.

Nummer 5: Tabletop

Waar je Ikea-tafel allemaal niet goed voor is. Als de kids boven zijn, speelt zij heel graag tafeltje-dek je, ezeltje-strek je. Op haar rug ligt zij op die plek waar jullie een paar uur geleden de nog avondmaaltijd hebben genuttigd. Uit onderzoek blijkt dat mannen evenmin vies zijn van dit nagerecht. Graag vooraf wel even checken of alle Ikea-schroeven en bouten in de tafel strak zijn aangedraaid.

Nummer 6: Lepeltje -lepeltje

Hoewel de naam anders suggereert, heeft deze niets met standje nummer 5 te maken. Deze vindt namelijk in bed plaats. Op het moment dat zij geen zin heeft om al het werk te doen of zich gewoon heel relaxed voelt. Lekker op de zondagmorgen draait zij haar billen naar je toe, jij nestelt je achter haar en als in een rustige golfslag geniet je van haar poedelbadje. Ook handig als de ene partner knoflook heeft gegeten en de andere niet.

Falder.nl is de grootste site voor mannen van 50-plus van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebookpagina

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT