Nooit te oud om te leren

Nooit te oud om te leren

De raarste producten bij de action

De kwaliteit hiervan mag je zelf beoordelen

PAN MET BAKMIX (€4,79)

Wie dit pakketje koopt, krijgt een koekenpan met pannenkoeken- of browniemix. Mijn vraag is: waarom zou je direct een pan willen kopen als je pannenkoeken of brownies zou willen bakken?!

MAAZA BANANA DRINK (46 CENT)

Voor iedereen die de banaan wat minder hoog heeft zitten.

TROLLI BIG BURGER (75 CENT)

Die kleine snoepburgertjes hebben we in onze jeugd allemaal wel eens in de snoeppot gehad. Dit is de grote variant. Willen we dit proberen?

OASIA NASI GORENG IN BLIK (€2,99)

Er is voedsel wat je gewoon níét in een blik moet willen stoppen en nasi goreng hoort daar absoluut bij.

CANDY CAN SOUR APPLE (78 CENT)

 

CANDY CAN BIRTHDAY CAKE (78 CENT)

Van hetzelfde merk als het zure appeldrankje: een blikje frisdrank met verjaardagstaartsmaak. Ja, dat is blijkbaar een smaak. En blijkbaar ook eentje die je in vloeibare variant tot je kunt nemen. Zero sugar maar mierzoet. Wat voor troep hier allemaal inzit kun je wel raden.

THE ENERGY DRINK BEARRY MARSHMALLOW (49 CENT)

Action heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan drankjes met nogal aparte smaken, dat hadden we al door. Nog een parel: dit drankje met marshmallowsmaak. Ik denk dat hier zoveel suiker in zit dat het niet alleen gaatjes in je gebit, maar ook in je maag veroorzaakt. Wel een heel vet blikje trouwens!

BIFI BAKEHOUSE ITALIAN HERBS ROLLS (€1,49)

Bifi-worstjes met een krokant laagje van Italiaanse kruiden eromheen. Meer hoef je niet te weten om te bepalen of je nú naar de dichtstbijzijnde Action moet rennen of er met een grote boog omheen moet lopen.

EEN EXTREEM KLEIN POTJE NUTELLA (69 CENT)

Stel: je komt aan op je werk en je opent je broodtrommel. Je ziet een stapeltje droge boterhammen liggen en denkt: verrek! Ik ben helemaal vergeten mijn boterhammen te smeren vanochtend. Maar gelukkig heb ik wél boterhammen mee. Dan is dit minipotje Nutella van 25 gram ideaal. En precies voor zulke situaties verkoopt de Action ‘m.

Dit artikel verscheen eerder op FavorFlav.
Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT