Nooit te oud om te leren

Nooit te oud om te leren

Een verhoogd libido door voedsel

We kennen allemaal het cliché van aardbeien en slagroom in een superdeluxe hotelkamer. Helaas smelt slagroom in de realiteit op je warme lichaam en wordt het uiteindelijk vaak meer een kliederboel dan een geile boel. Als je toch een keer iets spannends wil proberen met sexy food in de slaapkamer, dan hebben we een aantal tips voor je.

Afrodisiaca
In plaats van saus of slagroom over elkaars lichaam te smeren, kan je je partner ook proberen te imponeren met een zelf gekookt maaltje waarin je een lustopwekker verwerkt. Een afrodisiacum is een product dat libidoverhogend zou werken. Eerlijk is eerlijk: de effecten hiervan zijn niet op iedereen even sterk. Toch is het een romantisch idee om hapjes of gerechten te maken met een aantal van deze lustopwekkende ingrediënten. Populaire producten zijn oesters, cacao en saffraan. Iets minder bekend in de Hollandse supermarkt, maar wel bekend als afrodisiacum zijn de wortels maca en ginseng. Er zijn ook een aantal ingrediënten en gerechten die juist het tegenovergestelde effect hebben.

Romantisch diner
De tijd nemen om samen te koken of lekker uit eten te gaan is misschien wel de meest geijkte date. Toch blijft het romantisch om samen lekker te genieten van een goed verzorgd diner. Leg de agenda’s eens naast elkaar en kies een avond uit waarop jullie allebei je telefoon uit kunnen zetten en niet op tijd naar bed hoeven. Trek een uurtje extra uit om je klaar te maken en alvast in de romantische stemming te komen. Seks hoeft niet eens het doel te zijn, maar vaak merk je dat je tijdens zo’n avond weer helemaal reconnect.

 

Dit artikel verscheen eerder op Amayzine.com

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT