Sport

Sport

Te leen: de bokshandschoenen van Rico Verhoeven

Sportwinkel Decathlon introduceert DecaShare, een app waarmee je sportspullen van elkaar kunt lenen. Kickbokser Rico Verhoeven geeft het goede voorbeeld en zal via de app als eerste zijn sportuitrusting uitlenen. Of je ook zijn tegenstander ‘te leen’ krijgt staat er overigens niet bij…

Start weer met sporten

Je hebt eigenlijk altijd al willen tennissen, snowboarden, boksen of wielrennen, maar je weet nog niet of die sport iets voor je is. Vroeger koos je voor een sport, zeg voetbal, en dan bleef je dat maar gewoon doen, want je pa had geen geld om eerst eens van alles uit te proberen. Dit is een uitgelezen kans om eens iets anders te gaan doen dan hardlopen. Of om weer met sporten te starten. Geloof ons van Falder – want wij kunnen het weten – boksen is hemels. De volgende dag voel je je niet als herboren (verre van eigenlijk), maar je weet wel weer dat je nog spieren hebt. Probeer het eens want veel Plussers stoppen of zijn al langer gestopt om regelmatig de spieren aan te spreken.

Rico leent jou zijn handschoenen. Sla jij net zo hard?

Geen excuses meer

Uit onderzoek van Decathlon onder 1000 respondenten blijkt namelijk dat één op de drie volwassenen die vroeger regelmatig sportte, dit inmiddels helemaal heeft opgegeven. Ook geeft een derde aan al vijf jaar geen nieuwe sport meer te hebben geprobeerd. Geen geld (17,7%) en niet in het bezit van de juiste sportspullen (10%) zijn hiervoor de voornaamste redenen. Met DecaShare hoopt Decathlon daar verandering in te brengen. Decathlon zal de app regelmatig zelf vullen met sportspullen die je gratis kan lenen. Ook kan de consument er zelf spullen op zetten gratis of tegen betaling. Dat mag je zelf bepalen. Daarnaast kan je ook een oproep plaatsen als je een item niet kan vinden op de app.

Dus er zijn geen excuses meer om niet van die bank te komen. Daar kun je nog lang genoeg op zitten…

De DecaShare app is vanaf nu voor iedereen gratis beschikbaar in de Apple App Store of de Google Play store.

Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebookpagina

Volg ons op Twitter: @FalderNL en mis niets dat elke dag leuk, interessant of tof is.

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT