Annemijn

Annemijn

5 apps die een vrouw direct bij je wegjagen

Annemijn is er streng in: een smartphone is handig om het weer of het nieuws mee te checken. Dus ga niet triomfantelijk scheetgeluiden zitten maken, als je tenminste nog enig respect wilt ontvangen van een vrouw.

Zijn er nog steeds mensen die Candy Crush spelen? Ehm ja, mijn moeder. Ik snap er serieus niks van. Is ze eindelijk met pensioen en heeft ze eindelijk tijd voor leuke dingen, spendeert ze hele middagen aan dat domme spelletje op haar telefoon.

En toen kreeg ze ook nog een relatie met een vent die verslaafd was aan Wordfeud. Of hij nou op een verjaardag zat of aan de kersttafel, hij zei geen boe of bah en was alleen maar bezig met zijn volgende move.

Je begrijpt het vast al, ik zou zo’n vent meteen de deur uit zetten. Of er in the first place niet eens aan beginnen. Geen idee wat mijn eigen vent allemaal met z’n smartphone doet, maar als hij deze apps heeft kan hij ze maar beter héél snel deleten.

 • Tap & Fart
  Tijdens een avond met mijn broers of een fietsrit met een paar vrienden komt er altijd een moment dat iemand van de mannen een knetterharde scheet laat. Lachen, gieren, brullen natuurlijk. Deze app maakt het nog leuker: je tikt op het scherm en de scheetgeluiden vliegen je om de oren. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende soorten scheten: van een zacht windje tot een natte scheet. In de beschrijving van de app staat: laat een scheet alleen of met vrienden, laat scheten waar u ook gaat’. Het bijbehorende leeftijdsadvies is 4+. Need I say more?
 • 2. I am bread
  Er zijn blijkbaar mensen die altijd al hadden willen weten hoe een snee brood zich voelt. In dit spel ben jij het brood en moet je acht levels masteren om jezelf te roosteren. Veel onzinniger wordt het niet. Serieus, dan valt Candy Crush nog wel mee.
 • 3. Pimple Popper
  Het was al een vrij opmerkelijke hit op YouTube: kijken naar filmpjes waarin puisten worden uitgeknepen. Het schijnt dat sommige mensen daar extreem rustig van worden en dat anderen er zelfs een prettig tintelend gevoel in het hoofd van krijgen, een zogeheten braingasm. En dan is er dus ook nog deze app, die de mogelijkheid biedt om zelf aan de slag te gaan met allerlei soorten vieze puisten. Allemaal prima jongens, maar niet in mijn buurt.
 • 4. iVibrate
  Met deze handige app transformeer je je telefoon in een vibrator. Je bepaalt alles helemaal zelf: het trilpatroon, de snelheid, de sterkte… Ik snap het hoor, het zal vast uitermate prettig zijn om met zo’n vibrerende smartphone over je zaakje heen te wrijven. Maar erg hygiënisch is het niet, of wel dan? Investeer liever in een echt seksspeeltje, of laat je vrouw het werk doen.
 • 5. Places I’ve pooped
  Geen idee waarom je het zou willen, maar met deze app kun je bijhouden waar je een grote boodschap hebt achtergelaten. Een soort Google Maps voor poepen dus. Bij elke locatie kun je noteren welke boeiende gedachten je had tijdens het poepen. En, extra leuk, ook je vrienden kunnen laten weten waar zij naar het toilet zijn geweest en hun verhaal delen. Shit man, zo handig!

Foto’s: 123Rf, Shutterstock

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze
Facebookpagina

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT