Media

Media

FALDER SNACK #17: Op Netflix staat je rolmodel voor deze zomer

netflix, sexy,
Kroegen en strandtenten gaan binnenkort open. Hoogste tijd om je verschijning bij te werken. Maar wie wordt je 50-plus rolmodel?

Lopes heeft een Willem-Alexanderbaard en appelstroopkleurige ogen

Maak je gezicht zomerklaar. Kijk daartoe de serie White Lines op Netflix. White Lines is een potpourri van Ibiza, dj’s, drugs en mooie mensen. Niet echt bijzonder goed maar wel kleefpastei voor de oogbol. 90% van de scenes is in oranjepaarse zonsondergangen om van te huilen gefilmd. White lines is een Netflix-hit bij vrouwen. Komt vooral door de Portugese acteur Nuno Lopes, die hoofd beveiliging van de familie Calafat speelt.

Het mannengezicht van zomer 2020

netflix, zomer,

MET DIE OGEN MOET JE GELUK HEBBEN

Lopes heeft een Willem-Alexanderbaard (maar dan voller en mooier), appelstroopkleurige ogen en zo’n regelmatig gezicht dat het lijkt of hij uit een laboratorium komt. Als Nuno Lopes lacht wordt in elke vrouw het sluimerende vadercomplex wakker gekust, neen getongd. Kortom: navolgingswaardig voor de 50-plus Falderaar. Die ogen moet je een beetje geluk mee hebben, die heb je of niet. Maar die baard kun je laten staan en die nobele-vaderglimlach van Lopez kun je nog 9 dagen oefenen voor de spiegel. Op 1 juni openen zich de hemelen van de horeca. Ik wens je veel succes!

Trailer White Lines

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT