Geen categorie

Geen categorie

Met dit zwembroekdieet vindt elke vrouw je onweerstaanbaar (en je hoeft niet van je ‘zwembandjes’af)

Warm weer? Stranddagje? Wij stelden een zwembroekdieet samen, waarbij elke man onweerstaanbaar wordt in zijn Speedo of boxershort. En je hoeft er niet eens voor af te vallen of naar de sportschool te gaan. Zo makkelijk was het nog nooit!

Rond deze tijd starten de vrouwenglossies hun traditionele bikinidieet. Dit komt er in de praktijk op neer, dat de mevrouwen zichzelf een of twee maanden gaan uithongeren om bijtijds in bikini-shape te zijn.  Maar bestaat er voor mannen ook zoiets als een zwembroekdieet? Wij hebben er nog nooit van gehoord. Hoe komt dat? Falder deed diepgaand onderzoek. In de praktijk betekende dit, dat we een aantal mevrouwen uit onze naaste omgeving hebben gevraagd, of zij een strak lijf in een zwembroek belangrijk vinden.

Strak lijf helemaal niet belangrijk

Het antwoord trof ons tussen de ogen. Mevrouwen vinden een strak lijf helemaal niet zo belangrijk.  Natuurlijk, er zijn grenzen. Maar een bierbuik, smalle armen, of geen billen tellen allemaal niet mee in hun nice guy-beoordeling’. Als de uitstraling maar goed is. Je bent vrolijk, je straalt zelfvertrouwen uit, je kunt een vrouw aan het lachen maken. Met zulke eigenschappen verander je in haar ogen  in een onweerstaanbaar lustobject.

Body Builders langs het strand (Venice Beach, LA)

Dus met de kennis van deze keiharde onderzoeksresultaten, hebben wij ons toch gewaagd aan zwembroekmenu. Je kunt hierbij blijven eten zoals je altijd doet. Je kunt je lichaam laten wat het is. Het gaat simpelweg om je uitstraling straks op het strand.

Het zwembroekmenu:

  • 2 ons vrolijkheid
  • 1 paar ondeugende ogen
  • Een paar forse scheuten aan glimlachen. Hoe meer, hoe beter
  • Een paar handen vol met humor. Strooi daar kwistig mee rond
  • Een pond zelfvertrouwen. Schenk fors bij als je voelt dat dit wegebt.
  • Een snufje attentheid. Gooi er gerust een paar snufjes bij als een vrouw je vraagt haar rug in te smeren.
  • Drie liter belangstelling. Luister naar haar verhalen. Wees geïnteresseerd.
  • Mix dit alles, laat jezelf een beetje sudderen in de zon.

Zo dien je jezelf op, in de ogen van de mevrouwen aan het strand, als een onweerstaanbare surfdude. Het moet écht gek lopen, wil ze met jou niet de hoogste toppen van de golven bereiken.

Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebookpagina

Volg ons op Twitter: @FalderNL en mis niets dat elke dag leuk, interessant of tof is.

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT