Faldernymous

Faldernymous

Wie kent als beste de trends voor 2018? Faldernymous voelt trendwatcher Adjiedj Bakas aan de tand

Faldernymous is onze paparazzo. Hij bekijkt en beoordeelt de Machtige Mannen op het wereldtoneel. Bakas: goed of fout grijs?

Adjiedj Bakas, volgens eigen zeggen dé trendvoorspeller van de Lage Landen. Deze Glazen Bol Watcher is man, dik 50 en vaak origineel in zijn voorspellingen. Hoewel, het aantal open deuren is inmiddels ook niet meer te tellen… Maar goed, toch even een raam naar 2018. Wat ziet deze veelgevraagde koekenbakker voor 2018?

Allereerst een terugkeer naar de middeleeuwen. Volgens Bakas gaan mensen roedels vormen, groepen van gelijkgestemden. Daarom heeft hij nu zelf ook maar een huis gekocht in een wijk met ondernemers waar hij zich veilig voelt.

2e trend: het is volgens Bakas aan te raden om in 2018 (meer) tijd te nemen voor contemplatie. Om eens rustig te kunnen nadenken in deze jachtige tijden. Tja…

3e trend: volgens de Chinese astrologie is 2018 een Jaar van de Hond, een dier dat staat voor oprechtheid en loyaliteit. Deze trouwe viervoeter brengt ons in 2018 waarschijnlijk geen revolutionaire veranderingen, maar hij werkt gestaag door aan de goede zaak. Idee: zelf een hond nemen?

Bakas: ik voorspel meer werk

4e trend: in de gezondheidszorg komt de mens centraal te staan. Uiteindelijk is iedereen hierbij gebaat, want het aanbod en de kosten in de zorg rijzen de pan uit. Meer mens is volgens Falder sowieso altijd goed.

5e trend: de ontwikkeling van nieuwe technologie staat niet stil in 2018. Nee, koekoek. Zou raar zijn als dat wel zo zou zijn. De blockchain-technologie is de nieuwe bank. Toch maar aan de bitcoin?

6e trend: (om)scholing is dit jaar een belangrijk thema, want er is weer genoeg werk. Ook voor leeftijden met een plus! Waar wacht je nog op?

Conclusie: Adjiedj Bakas mag dan de terugkeer van Zwarte Piet voorspellen, verder ziet hij redelijk scherp. Hoewel Falder dit ook kon voorspellen…

 

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT