Potentie

Potentie

Rinus Gerritsen haalt een pakje op bij de Coolblue

senioren
Deze tijd was een zegen voor senioren met een slechte adem en een hazenlip. Geniet er nog even van. Denemarken is al om. Ons masker valt.

Falder’s Verwonderman zag gisteren met eigen ogen ex-Earring Rinus Gerritsen een pakje afhalen in de Haagse Coolblue. De ouwe rocker rekende keurig af met een pinpasje, met zijn ogen dichtbij het pinapparaat, om geen cijfertje te missen. Het viel uw Verwonderman wat tegen. Een beetje rock-held had de Coolblue verbouwd en het pakje zonder betalen meegenomen, waarna de andere klanten streden om de eer alle schade te vergoeden.

We zijn hier in Nederland. Alles is nu binnen een week normaal geworden. De Verwonderman heeft vijf dagen mateloos shoppen en op ijskoude terrasjes zitten achter de rug. En kwam tot de conclusie: thuis op de bank is het ook best gezellig. Samen met Mevrouw Verwonderman kijk ik terug op een paar heftige corona-jaren, waarin de vrouwen en de rijke senioren stiekem de wereld veroverden. Na twee jaar pandemie blijken de tien rijkste mannen ter wereld, onder wie Jeff Bezos van Amazon en Elon Musk van Tesla hun rijkdom te hebben verdubbeld. Onze slimme zoon noemt dat een Sywertisering op wereldschaal.

HET NIEUWE PARADIJS IS EEN WERELD VOL VROUWEN AAN DE MACHT

Het nieuwe paradijs – wen er maar vast aan, beste Falderaars – is een wereld vol vrouwen aan de macht. In Rotterdam waren deze week de voorrondes van de Miss Beauty of the Netherlands-verkiezing. De jury telde uitsluitend vrouwen en een enkele non-binaire persoon. Het bikini-onderdeel was geschrapt. Dat gaat hard, constateerden wij vanaf de bank. Maar eerlijk is eerlijk: zonder meer een veilige omgeving waaraan de familie De Mol een puntje kan zuigen.

Een wereld vol vrouwen aan de macht, hoe zou dat bevallen? Na alle onthullingen over The Voice krijg je het idee dat alleen vrouwen de wereld nog kunnen redden. De vrouw als betere soort. Laten we dat maar eens een paar eeuwtjes proberen, we hebben het er naar gemaakt. Het lijkt de Verwonderman heerlijk, alle vrouwen aan de macht en aan het werk. En wij alleen maar spelen, gamen, voetbal kijken, netflixen, geen enkele verantwoordelijkheid dragen, niet te veel geld hoeven te verdienen, en elke dag fietsen met vrolijke senior-vriendjes in onze roodgele Mamil-outfits. Kan het morgen al?

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT