Fantastic Women

Fantastic Women

Hoe is het met… Daphne Bunskoek

De Linda doet misschoen stoer met al die - dus niét - topless dames, maar in 1999 gingen Sylvana Simons, Bridget Maasland en Daphe Bunskunk geheel naakt op een tijdschriftcover! Trouwens, hoe zou het nu met Daphne zijn?

Ze deed begin dit jaar nog de Grote Vaccinatieshow (WTF?), maar verder zagen wij de inmiddels 48-jarige Bunskoek bitter weinig op televisie. Terwijl ze wat ons betreft qua aantrekkelijkheid dwars door het scherm heen komt. Dat was al zo bij TMF en later in tal van prime time-programma’s, variërend van 3 op Reis tot RTL Boulevard, waar ze overigens vaak gewetenswroeging kreeg over de gossip aan tafel.

Jeugdzonde

Niet zelden stuurde ze disclaimer –en excuus-mailtjes naar getroffen collega BN-ers, die bij Albert Verlinde over de tong gingen. Dit zegt uiteraard iets over haar persoonlijkheid. Dat ze in haar vrije tijd verder in dierenasiels de vieze verblijven pro deo schoonmaakt, is ook tres sympathiek. Van origine is Bunskoek drama-docente, iets wat ze verzilverde voor films als Feestje! (oké, jeugdzonde) en onlangs nog in de Beentjes van Sint Hildegard van Herman Finkers. TV-series deed ze ook, zoals de comedy SINGLE en Celblok H, maar ook aan dat front is het opvallend stil geworden.

Fuck You

Voor het geld hoeft ze het vermoedelijk niet meer te doen. Met zo’n lange carrière beschikt deze natural beauty vanzelfsprekend over een gevulde oorlogskas met fuck you-money. Wat ook helpt is, dat haar vriend, ex-DJ Wessel van Diepen, multimiljonair is geworden met de pretpop van de Venga Boys en andere dance-producties. Beide zitten er warmpjes bij en vliegen bij wijze van hobby de wereld over om luxe te eten in restaurants met drie Michelin-sterren.

Hysterisch

Trouwens, haar eerdere minnaars hadden ook de BN-er status, wel in een breed spectrum: van Daniel Lohues tot Jeroen Pauw. Maar de vraag die blijft hangen is, waarom krijgt deze frisse en slimme verschijning niet haar eigen talkshow op de NPO? Het antwoord is simpel. Dat wil ze niet, liet ze onlangs in Tubantia weten. Daphne: ,,Nou, ik heb zelf niet heel harde ambities in die richting. Mijn eigen nieuwsgierigheid is mijn belangrijkste drijfveer. Ik vind het vooral vrij hysterisch, al die aandacht voor de talkshows. Ik ben blij dat ik niet in de schoenen van Eva Jinek sta. Die doet het overigens fantastisch, ik ben groot fan.’’ Toch jammer.

Beeld: More Magazine, Facebook

Falder.nl is de grootste site voor mannen van 50-plus van Nederland.
Vind je onze berichten leuk en wil je niets missen? Volg ons dan en like onze Facebookpagina

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT