Entertainment

Entertainment

De foto die Kim Kardashian van het internet wil laten verdwijnen

Ach, van je familie moet je het hebben, hè… Dat is zeker het geval bij de KarJenners, maar helaas niet altijd op de manier waar ze blij mee zijn.

Zo postte oma MJ een tijd geleden al eens een foto van Khloé in bikini die ze echt gelijk van het hele internet af wilde hebben. Was er iets mis met de foto? Absoluut niet. Sterker nog, ik vind het zelf een heel leuke foto van Khloé, juist omdat ze er een echt persoon op lijkt. Maar dat vond zij natuurlijk de horror: er was niets aan gephotoshopt en dan mag zo’n foto nóóit online.

En nu is Kim aan de beurt, die op de verjaardag van Kylie Jenner te vinden was. De jongste Jenner plaatste daarover een TikTok, waar ook Kim op te zien is. Ze nemen gezamenlijk een shot (vermoedelijk Kendall’s 818 tequila, die overduidelijk bij Kim niet zo in de smaak viel) en Kim proest het meteen uit. En het screenshot daarvan gaat nu — tegen Kims zin in — behoorlijk viral.

Waarom? Tsja, kijk zelf maar even. Ruim een maand geleden gaf Kim een exclusief interview aan Allure waarin ze ‘eindelijk open’ was over haar cosmetische ingrepen in haar gezicht. Ze zei niets te hebben gedaan aan haar gezicht en alleen ‘een heel klein beetje botox voor haar fronsrimpels te hebben’. Ahá. Ze zei zelfs nog dat ze aan het minderen was met botox en ‘er heel rustig aan mee deed’.

Hm-hm. Ja, precies… Deze foto hieronder zegt toch helaas wel iets anders, want dit laat toch heel wat meer botox en fillers zien dan Kim zou willen. Sowieso lijkt het alleen maar averechts te werken wanneer Kim Kardashian praat over haar cosmetische ingrepen, of beter gezegd: het gebrek daarvan. Na dit interview plaatste Kim een reel op Instagram waarin ze haar beautyroutine op liet zien. Helaas liet ze meer dan dat zien: de littekens van haar facelift kregen ook een prominent plekje in beeld.

Never a dull moment bij de Kardashians… Maar het zou toch wel écht fijn zijn als ook zij een keer unfiltered op de Gram zouden komen of gewoon eerlijk zijn over wat ze wel en niet hebben gedaan.

Dit artikel verscheen eerder op Amayzine.com

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT