Entertainment

Entertainment

Deze films mag je niet missen!

Niets op Televisie? Klopt! Ga dan lekker streamen, of old skool naar de bioscoop. Dit zijn onze 5 kijktoppers voor het komende jaar.

The Killer

Een neo-noir actiethriller, gebaseerd op een Franse strip, daar weet regisseur David Fincher (Fightclub, Seven, The Social Network) wel raad mee. Voor dit project, gefilmd in Parijs rekruteerde hij Michael Fassbender en Tilda Swinton. Grappig detail: Brad Pitt is de producent. The Killer is binnenkort eerst te zien op Netflix, waar David Fincher eerder al House of  Cards voor ontwikkelde en regisseerde.

Magic Mike’s Last Dance

Natuurlijk: de heren in Magic Mike waren kinky toyboys, leuk voor de dames. Maar zeker de eersteling had een interessante onderlaag. Inmiddels zijn we bij deel drie, Magic Mike’s Last Dance. Hierin gaat het niet zo crescendo met Mike (Channing Tatum) en laat hij zich overhalen voor een persoonlijke klus in Londen bij een rijke dame (Salma Hayek), die stiekem heel andere bedoelingen heeft.

Asteroid city

Tilda Swinton, Adrien Brody, Tom Hanks, Margot Robbie, Rupert Friend, Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Jeff Goldblum, Matt Dillon, Edward Norton en Steve Carell, Willem Dafoe en Jarvis Cocker (!) spelen allemaal mee in Wes Anderson’s Mozaiek-drama Asteroid City, dat zich in de fifties in de woestijn afspeelt. Wij verwachten een setdressing, waarbij je elk frame stil kan zetten.

John Wick: Chapter 4

John Wick is inmiddels cult. Het is zijn eigen actie overstegen en is een soort destructie-kunst geworden met een steampunk-saus. Het plot wordt nog angstvallig geheim gehouden, maar John Wick schijnt niet dood te zijn (joh!) en de High Table is niet van plan om het hem gemakkelijk te maken. Een happy ending zou er zelfs niet inzitten. Laurence Fishburne en Ian McShane geven weer acte de presence.

Mission: Impossible, Dead Reckoning

Is alles tegenwoordig een sequel? Het lijkt er wel op. Sterker nog: de nieuwe Mission: Impossible, getiteld Dead Reckoning, Part One preludeert weer op een meta-vervolg. En als wij toch gaan rekenen met dit zevende deel is Tom Cruise alweer 27 jaar Ethan Hunt. De schurk is dit keer Esai Morales, maar Cruise blijkt nog steeds weerspannig, samen met zijn vaste crew bestaande uit oud-gediende Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Simon Pegg en Hayley Atwel.

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT